17/09/2021

PSD pregateste fraudarea voturilor in Dambovita

Alianta-Crestin-Liberala-852x600-710x500

Comunicat de presă

PSD folosește metode bolșevice pentru a controla voința electoratului, în județul Dâmbovița. Sub pretextul realizării unui sondaj de opinie, activiștii de partid abordează cetățenii cu un chestionar despre alegerile prezidențiale, încercând să afle nu numai opțiunea de vot a acestora, dar și date cu caracter personal, precum numele, prenumele, adresa și numărul de telefon.

Această culegere de informații în teren are ca unic scop realizarea unei baze de date complete, necesară în vederea șantajării celor care au altă opțiune decât cea impusă de partidul-stat.

Solicităm autorităților să stopeze de urgență această acțiune profund nelegală, care încalcă nu numai prevederile Legii 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, dar și principiile democrației. PSD demonstrează, încă o dată, că nu are niciun respect față de lege și față de cetățean, pe care încearcă să pună presiune prin constrângere și manipulare, ca în vremuri de tristă amintire. ACL Dâmbovița îi roagă pe cetățeni să nu cadă în capcana PSD și să nu ofere date cu caracter personal, prin intermediul cărora mașinăria de partid îi poate constrânge ulterior. 

IMG_20140829_112807

 

 

Iulian Vladu și Ludovic Orban,

Co-președinți ACL Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share