Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Purificarea emoţională – poarta spre întruparea Esenţei – Spiritului

Procesul de purificare e foarte simplu şi foarte dur fiindcă el presupune eliminarea tuturor blocajelor, programelor mentale, problemelor emotionale venite spre noi încă din momentul în care eram în pântecul mamei. Dintre toate, problemele emoţionale atârnă cel mai greu în cântarul existenţei şi ne sabotează la tot pasul. Cel mai greu sunt eliminate informaţiile pe care le-am absorbit între perioada existenţei noastre în pântecul mamei până la vârsta de şapte ani.spirituality.640x360

Aşa că lasaţi copiii să meagă la Dumnezeu că de acolo au venit. FIIND PLINI DE INFORMAŢIILE ADUNATE PE PĂMÂNT, ESENŢEI ÎI ESTE IMPOSIBIL SĂ SE ÎMPĂMÂNTEZE. FIINDCĂ NU ESTE „LOC”, decât aşa puţin, puţintel. Ce se poate face dincolo de o devirusare mentală, absolut firească, ce presupune îmbrăţişarea autentică a unor valori universale, centrate pe unitate, comuniune, altruism, armonie cu tot ceea ce există, cunoaşterea corpului, a naturii, a cosmosului?

Înainte de toate e vital a spune că aceste energii ce ne-au bombardat s-au sedimentat la nivel subatomic şi sunt parte din noi, atât de intim încât nu le mai vedem. Astfel, pentru a lucra deplin la rezolvarea problemelor emoţionale sunt de abordat în viziunea mea aparent diferite căi.

1. Respiraţia canalizată treptat în tot corpul şi în toţi centrii energetici are rolul de a curăţi energetic ( despre CURATAREA ENERGETICA)  şi informaţional centrii energetici, nadisurile, meridianele şi implicit celule şi atomii corpului. E nevoie de o practică conştientă şi nu de două trei exerciţii învăţate pe youtube sau la ceva workshopuri. Vorbesc aici de a ajunge să poţi trimite permanenet flux de energie prin respiraţie în tot corpul, vorbesc despre a învăţa să dirijezi cele trei principale fluxuri de energie ce curg prin chakra rădăcină,( Semne care arata DEZECHILIBRE ALE CHAKRELOR) inimă ( De ce avem probleme cu inima? Cauze spirituale și vindecare), pineală.

2. Întâlnirea cu lumina copilului prin „regresii” către cele mai luminoase amintiri ale copilăriei ce sunt adevărate porţi către esenţa fiecăruia şi către a-i face în prezent „spaţiu” de manifestare. Procesul este simplu şi divin de ofertant. Se poate pleca de la contopirea cu cea mai veche amintire luminoasă până la vârsta de şapte ani şi se poate ajunge aproape deplin curăţat până în pântecele mamei prin “coborâri” diferite, ce nu reprezintă o întoarcere în timp, ci o reintrare în vârsta de aur fără de timp, fiindcă copilul trăieşte dincolo de el.

3. Vindecarea liniilor temporale ce presupune atât o (re)întâlnire de pe o poziţie armonioasă cu diferite aspect ale fiinţei cât şi cu sursa unor probleme emoţionale.

4. Armonizarea cu frecvenţa Pământului pentru refacerea conexiunilor cu structurile de viaţă (vezi Avatar şi uniunea magnific expusă acolo între Na’vi şi natură ce la oameni a cam dispărut). Ea este posibilă doar petrecând timp în natură ( Cum se face curățarea energetică în natură) şi cel mai mare beneficiu îl reprezintă creşterea vibraţională prin faptul că zi după zi eşti din ce în ce mai racordat la energiile planetei ce îşi ridică permanent vibraţia şi te ia cu ea de vrei sau de nu vrei.

5. „Împrietenirea” şi acordarea cu Soarele. Emisiile solare ce ajung pe pământ sunt din ce în ce mai puternice. Mai mult ele reprezintă energii foarte înalte ce în momentul în care încep să fie asimilate fac loc manifestării ESENŢEI prin noi înşine. Fluxul emis de Soare ce intră în atmosfera Pământului este din ce în ce mai mare şi este mai mult decât imperativ să fim capabili să integrăm aceste energii. ( Adevăruri ascunse despre puterea vindecătoare a soarelui)

6. Detaşarea faţă de bine şi rău şi de toate crezurile ce alimentează acestă dualitate.

7. Exprimarea darurilor personale dincolo de competivitate, ataşamente( Atașamentele psihologice- de ce facem ce nu ar trebui să facem), proiecţii. Sunt punctele minime pentru a lucra holistic la purificarea EMOŢIONALĂ ce de fapt presupune o temeinică pregătire pentru ÎNTRUPAREA ESENŢEI / SPIRITULUI, comuniunea cu DUMNEZEU prin simţire şi nu experimentarea noţiunii prin raportare la. Purificarea emoţională este de cele mai multe ori ignorată sau trecută cu vederea în primul de faptul că există o îmbrăţişare mentală a aşa-zisei „evoluţii spirituale” şi de faptul că sunt foarte puţini oameni care vorbesc despre partea „întunecată” a ascensiunii ce este un proces extrem de distructiv din multe puncte de vedere, dincolo de eternele daruri ce le aduce cu sine. Cele mai multe stări apăsătoare ce le tot experimentăm datorită fluxurilor energiilor „cosmice” ce vin spre noi se datorează existenţei acestor probleme emoţionale atât la nivel personal, cât şi la nivel colectiv.

”Tulburătoarea perioadă pe care o trăim, zguduită de furie, frică și neîncredere, de crize personale, colective și globale, este crucificarea. ”

Nu puţine sunt persoanele care „îmbrăţişează” probleme emoţionale colective, da asta este altă mâncare de praf de stele. Deseori întruparea şi ascensiunea este abordată superficial şi mai degrabă exprimată prin fluturi şi steluţe, mai exact prin facil şi ceea ce este de dorit (vezi iluzia bine vs rău). Însă partea cea mai grea şi cea mai eroică o reprezintă tocmai această purificare emoţională.

Pot oferi oricui doreşte ghidare, consiliere, sprijin în acest proces destul de provocator, dar absolut necesar pentru a merge individual şi colectiv pe drumul ascensiunii planetare, a tranziţiei către Pământul Iubirii. Sunt Prezent în Viaţă şi în Munţii de Aur, Apuseni.

Cu infinit drag,

Petrea Ciortan, ghid in procesul de ascensiune si saman practicant

Contact: petrea.ciortan@gmail.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin