23/04/2021

Reabilitare infrastructura urbană în Târgoviște

micro4_5

Peste 90 de locuri de parcare au fost marcate în cadrul lucrărilor de reabilitare din Microraion IV, Târgoviște. Ieri în cadrul unei vizite de lucru, primarul orașului Daniel Cristian stan, alături de viceprimarul Cosmin Bozieru au verificat stadiul lucărilor la infrastructura din această zonă. 

Primăria Municipiului Târgoviște a efectutat pe bugetul local câteva lucrări de reabilitare a infrastructurii, străzi, trotuare, iluminat public, au fost marcate locurile de parcare (peste 90). S-au asfaltat aproape 6000 de mp de străzi și de trotuare, urmând ca lucrările să continuie. Astăzi se lucrează la parcarea aferentă străzii Udriște Năsturel, precum si parcarea de pe strada Ghica, unde au demolate garajele și se reabilitează infrastructura de bază. La ultima ședință a Consiliului Local Municipal a fost suplimentat și bugetul pe ceea ce înseamnă reparații străzi cu încă 1 milion de lei, asta înseamnă că vom avea finanțarea pentru lucrările de refacere a infastructurii, până la sfârșitul acestui an, atât cât ne va permite și vremea.” ne-a informat Daniel Cristian Stan.

Despre parcarea ce urmează a fi reabilitată pe strada Ion Ghica, primarul orașului ne-a declarat că în maxim 30 de zile se vor finaliza lucrările iar locuitorii zonei se vor bucura de ”cea mai modernă parcare din Municipiul Târgoviște”.

ion-ghica-targoviste

 

micro-4_1 micro-4_3 micro-4_4 micro4_2 micro-4

Distribuie acest articol Oficial Media
Share