16/05/2021

Reabilitare urbană în Cartierul Matei Voievod din Târgoviște

În cartierul Matei Voievod din Târgoviște au început lucrări de reabilitare încă din luna aprilie a acestui an. Cu o infrastructură rutieră extrem de deteriorată, cartierul a beneficiat după 30 de ani în care nu s-a mai intervenit pe aceste străzi de implicarea municipalității pentru a reda locuitorilor posibilitatea să traiască într-un spațiu decent și civilizat.

Daniel Cristian Stan, primarul orașului, alături de Carmen Holban, viceprimar și  Liviu Stoica, administrator public au fost prezenți marți  într-o vizită de lucru în Cartierul Matei Voievod, acolo unde am fost informați cu privire la ultimele acțiuni legate de reabilitarea acestei zone. Deși termenul final de execuție al lucrărilor era în aprilie 2017, se pare că obiectivul acesta se va finaliza mult mai devreme, chiar în toamna acestui an.

”Așa cum am promis turnăm și al doilea strat de asfalt pe strada Legumelor. Între 8-11 septembrie am turnat aici peste 1000 de tone de asfalt. În această toamnă vom finaliza asfaltarea străzilor din Cartierul Matei Voievod. Se lucrează pe strada Legumelor, strada Sârbilor, acolo unde am încheiat și procedura de achiziție pentru lucrările de canalizare. Cred că în această toamnă vom finaliza integral la nivel de strat de uzură cele patru străzi, aproximativ 3 km, așa cum ne-a propus inițial. După finalizarea lucrărilor din Cartierul Matei Voievod se vor asfalta strazile din carierul Priseaca dar și din microraioanele IV, V, VI, IX.” (Daniel Cristian Stan)

cartierul-matei-voievod-3

 

cartierul-matei-voievod-2

Distribuie acest articol Oficial Media
Share