17/10/2021

Reabilitarea infrastructurii pe strada 8 Martie din Târgoviste

În acestă dimineată, primarul orașului, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Cosmin Bozieru si Carmen Holban au realizat o vizită în teren pe strada 8 Martie din Târgoviste, acolo unde au început lucrările de reabilitare a infrastructurii încă de săptămâna trecută.

Asa cum am promis, săptămâna trecută au debutat lucrările de asfaltare pe strada 8 Martie, microraion nr. XII, o alta zonă neinclusa în PIDU B. Practic se va reface o zonă de aproape 5000 mp (asfaltare, amenajare trotuare, lucrări de preluare a apelor pluviale, etc). Sperăm ca în două săptămâni să încheiem această lucrare. Valoarea proiectului este în jur de 4 miliarde. Dupa finalizarea investiției de aici, eforturile noastre de modernizare a infrastructurii vor viza microraioanele nr. IV și V, cartiere în care de foarte mult timp administrația publică locală nu a intervenit serios. ( Daniel Cristian Stan)

Primarul orașului ne-a informat și cu privire la un proiect de anvergură aflat în dezvoltare, care vizează strazile din municipiul Targoviste neasfaltate până în acest moment si fără acces la utilități, astfel încât în câțiva ani să poată fi rezolvate o mare parte din problemele care există în prezent la drumurile publice dar și la sistemele de alimentare cu apă și de canalizare din Târgoviște.

Potrivit municipalității, stadiul lucrarilor din alte santiere ale orașului este următorul:
1). Strada Luceafarului, artera paralela, este la acest moment finalizata, inclusiv marcajul.
2). Intersectia strazilor Calea Bucuresti, Vlad Tepes, Calea Ialomitei a fost reabilitată, astfel incat disconfortul creat de ani de zile in zona respectiva a fost inlaturat.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share