25/09/2020

Restart Energy Timișoara donează tot profitul realizat în Banat pentru lupta împotriva epidemiei COVID-19

Restart Energy, furnizor român de energie electrică și gaze naturale pentru societăți comerciale și locuințe, se află printre primele companii din Banat care răspund imediat pozitiv apelului de a sprijini activitatea Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, în lupta împotriva epidemiei cu virusul Covid-19.

Initiațiva și decizia de implicare aparține antreprenorului Armand Doru Domuța, care, de-a lungul timpului, a sprijinit domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător și, în anul 2014, a contribuit la reabilitarea și modernizarea Salonului Elias din Maternitatea Bega din Timișoara.

Credem cu tărie că acesta este un moment critic, în care orice implicare salvează vieți. Ne dorim să sprijinim, cu tot ce putem, medicii și personalul medical, deoarece ei luptă în linia întâi zilele acestea, și își pun în pericol propria sănătate și siguranța pentru noi, toți ceilalți. Așadar, am hotărât să donăm tot profitul realizat în Banat, de la începutul anului, cât și pe toată perioada crizei actuale, către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, în scopul achiziției de consumabile și echipamente necesare îngrijirii pacienților internați, pentru dotarea cu echipamente de protecție a medicilor și pentru programe de limitare a epidemiei Covid-19. Estimăm că valoarea totală a donației pentru anul 2020 să se ridice la aproximativ 50,000 euro și sperăm ca modelul nostru de implicare să fie preluat și de alți antreprenori și de cât mai multe companii, pentru că doar uniți reușim să trecem peste aceasta provocare.” a declarat Armand Doru Domuța, director Restart Energy.

Totodată, începând cu data de 16 martie, Restart Energy a creat o linie telefonică specială prin care clienții din Timișoara și zonele limitrofe, aflați în autoizolare, pot solicita plata facturii la domiciliu, iar persoanele vârstnice pot solicita sprijin în realizarea cumpărăturilor de alimente sau medicamente.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share