Reținut pentru trafic de droguri la Constanța

La data de 29.04.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului M.A., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit că, în cursul anului 2020, inculpatul M.A. a înființat, pe raza județului Constanța, o cultură indoor de plante de cannabis.
La data de 28.04.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, în urma cărora a fost descoperită o cultură indoor de canabis, formată din 117 de plante cu masa netă de 3,80 kg, cantitatea de 11 kg de fragmente vegetale mărunțite și aparatură specifică necesară cultivării cannabisului.
Totodată, au mai fost ridicate 2 autoturisme, 4 telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant – lacrimogen și sumele de 2.800 de lei și 200 de euro.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul M.A. urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share