19/01/2021

Reunirea Lotului echipei CSC Ghiroda și Giarmata Vii

Începem anul cu forțe proaspete după vacanță și dorim să anunțăm că reunirea Lotului echipei CSC Ghiroda și Giarmata Vii este programată pentru data de 18.01.2021, ora 14:00, la Baza Sportivă din Giarmata Vii

La aceasta reunire vor participa toți sportivii legitimați la club, mai puțin cei care și-au exprimat dorința de a părăsi lotul, și anume: Mureșan Rareș (destinație necunoscută), Saizu Cosmin (probabil ACS Progresul Pecica), Ciobanu Dennis (destinație necunoscută), Gelu Velici (CS Crișul Chișineu Criș), Gîrlea Domondi Victor Dan (destinație necunoscută), Vlădia Flavius  (CSO Cugir), Bocșan Cristian (ACS ASU Politehnica Timișoara), Simedru Lucian

La capitolul sosiri, suntem în discuții cu mai mulți jucători din ligile superioare, cu care sperăm ca până la reunirea lotului să semnăm actele și să îi putem prezenta oficial.

În ceea ce privește staff-ul tehnic, acesta va avea următoarea componență:

Leucă Răzvan – Antrenor principal

Albert Alexandru – Preparator fizic

Blaj Adrian – Maseur

Brădău Florin – Team Manager

Neagoe Elty Justinian – Delegat

 

Noul staff tehnic a pregătit un program de antrenament și meciuri amicale până la reluarea returului Ligii a 3-a, sezon 2020-2021:

 

  1. 23.01.2021 – ACS Fortuna Becicherecu Mic
  2. 30.01.2021 – Comloșu Mare
  3. 6.02.2021 – Avântul Periam
  4. 12.02.2021 – ACS Progresul Pecica
  5. 17.02.2021 – Corvinul Hunedoara
  6. 20.02.2021 – Ripensia Timișoara U19
  7. 23.02.2021 – ACS Tomnatic
  8. 26.02.2021 – Cetate Deva

 

Pentru fiecare meci, locația și ora vor fi stabilite în săptămâna premergătoare.

 

”Începem anul cu încredere și optimism că va fi unul plin de bucurii și rezultate bune pentru Clubul nostru. Tocmai de aceea, în această perioadă, pregătim totul în cel mai mic detaliu, astfel încât să obținem rezultatele dorite.

Va fi un retur de campionat în care vom încerca să îmbinăm experiența cu tinerețea și să dăm încredere tinerilor din cadrul clubului.

În încheiere, doresc să îi mulțumesc antrenorului Vlad Bura pentru toata activitatea și rezultatele obținute pentru clubul nostru, să îi urez bun venit noului antrenor, Răzvan Leucă și staff-ului său, să le urez mult succes în returul campionatului si să ducă echipa clubului pe locurile fruntașe.”

Poclid Marius-Mihai, Director Club Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii

”Mă bucur foarte mult pentru această nouă provocare din cariera mea de antrenor, mai ales că vine din partea unui Club cu pretenții în Liga a 3-a.

Mulțumesc conducerii clubului CSC Ghiroda și Giarmata Vii pentru încrederea acordată, îmi voi da toată silința să reușim obținerea unor rezultate remarcabile împreună.

Împreună cu staff-ul pe care îl coordonez, sper să reușim să creem un grup unit și valoros care prin jocul practicat să aducă bucurii și satisfacții suporterilor noștri și nu numai.

După această lungă vacanță urmează o perioadă de pregătire în care trebuie să aducem jucătorii la un nivel competițional ridicat, pentru ca în acest scurt retur de campionat să reușim câștigarea cât mai multor meciuri.

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share