19/04/2021

Revelion 2016-2017 la Arsenal Park

Arsenal Park pregătește un eveniment inedit pentru a marca trecerea în anul 2017 – Primul Revelion la AquaPark Arsenal!

Anul 2016 a semnificat poziționarea Arsenal Park în topul parcurilor de distracție din țară prin inaugurarea parcului acvatic – un obiectiv primit cu bucurie de către toată lumea. Existența AquaPark Arsenal prilejuiește o sărbătorire pe cinste la intrarea în noul an: New Year Pool Party!

După ce ani la rândul am organizat Revelionul de campanie la Arsenal Park, propunem experimentarea unui altfel de Revelion: o petrecere la piscină! La AquaPark Arsenal, în noaptea dintre ani se va purta… distracția! Și ținuta lejeră, costumul de baie, mai bine spus. Vom avea un open bar și un candy bar, iar meniul de mâncare va fi de tipul Finger Food Buffet. Totul amenajat cu mult bun gust, într-o atmosferă care incită la voie bună. Nu vor lipsi jocurile de lumini, iar muzica va fi asigurată de un DJ talentat.  Vom marca trecerea în Noul An cu un pahar de șampanie și cu un spectacol de artificii!

Pentru rezervări early booking (până în 1 decembrie 2016), tariful este de 250 lei/persoană pentru petrecerea de Revelion, respectiv de 129 eur/sejur/persoană în cazul în care se optează pentru un pachet complet. Pachetul complet include cazare două nopți în Cameră dublă Ofițer/Tun/TAB (din 31 decembrie până în 2 ianuarie), cu brunch în data de 1 ianuarie 2017 și mic dejun în data de 2 ianuarie, precum și facilități ca acces la patinoar, sala de jocuri, treasure hunt, skatepark.

Pentru detalii, vă stăm la dispoziție la adresa de email office@arsenalpark.ro și la numărul de telefon 0799 003 376.

Despre Arsenal Park

Arsenal Park este un complex de vacanţă cu 230 de locuri de cazare în care turiştii, unde pot practica diverse activităţi, printre care instrucţie militară, lupte de airsoft şi paintball, tir cu arme foc, cu arme de airsoft şi paintball, tir cu arcul, plimbări cu transportorul şenilat, concursuri de drezină, închiriere maşini de golf, biciclete, go-kart bikes, segway etc. Spa-ul Arsenal Park dispune de o sală de fitness, saune finlandeze şi cu infraroşu, o piscină cu dispozitive de masaj în apă şi cu înot contracurent, o cameră de relaxare şi camere pentru masaj şi tratamente corporale.

Întins pe o suprafaţă de 88 de hectare, Arsenal Park este şi cel mai mare muzeu de tehnică militară din România, cu peste 150 de exponate, printre care tunuri, TAB-uri, transportoare şenilate, dispozitive antirachetă, mitraliere şi tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanţă militară, o locomotivă, trenuri de mină, un avion IAR 93, un avion AN-2 și un MIG 21, dar și un elicopter Kamov Ka 26.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share