18/09/2020

Revenire frumoasă în repriza secundă

Dramul de noroc a lipsit din nou echipei noastre pe teren propriu! Chiar dacă băieții noștri și-au dorit foarte mult victoria cu Astra II, disputa din etapa a opta a campionatului s-a încheiat, nedecisă, 2-2, așa cum s-a terminat și jocul cu Atletic Bradu, din urmă cu două săptămâni.

La fel ca în meciul cu argeșenii, Marina et comp. și-au arătat adevărata valoare în repriza a doua, când au avut parte de o revenire spectaculoasă pe tabela de marcaj. În actul secund componenții formației noastre au anulat golurile Astrei II, semnate în primul mitan, de Chiriac (22) și de Culda (24).

Prima reușită a Aninoasei a fost opera nou-intratului, I. Radu (63), iar golul egalizator a fost marcat de Rusu, dintr-o lovitură de la 11 metri, obținută de Coman (71). Restabilirea echilibrului pe tabelă a dus Aninoasa să fie și mai activă la poarta lui Nedelcovici. Pe un ton bun de joc, echipa noastră a oferit un grandios festival de ratări, fără să mai poată introduce mingea în poarta adversă. Rând pe rând, I. Radu și Leotescu s-au întrecut în ratări, dar în același timp au scos mulți peri albi oamenilor din tribună. Mai mult de atât, în minutele de prelungire ale întâlnirii, I. Radu a lovit transvesala dintr-o lovitură liberă. Lipsa de concentrare a jucătorilor noștri în apropierea buturilor adverse a dus Aninoasa să rateze la mustață primul succes pe teren propriu din acest sezon. Cum componenții Aninoasei au arătat în actul secund sacrificiu, devotament, ambiție și forță de revenire pe tabelă, aceștia au fost aplaudați la scenă deschisă de spectatorii prezenți în tribună după ultimul fluier al arbitrului. Aninoasa va juca etapa viitoare, în deplasare, la Popești Leordeni, formație aflată la mijlocul clasamentului.

FC Aninoasa – Astra II 2-2 (0-2)
Marcatori: I. Radu (63), Rusu (71 –pen)/ Chiriac (22), Culda (24).
Aninoasa: Preda – Marina, Neaga, Coman, Năstase (46 Andronache) – Călinescu, Blas, Rusu, Grigorescu (78 Matei) – Leotescu, Codroiu (55 I. Radu). Antrenor: Cristian Bălașa.
Astra II: Nedelcovici – Pahonțu, Popescu, Vârtej, Ioniță (46 Nicolescu) – Banu (64 Bărâcă – Culda, Șerban (75 Oreviceanu), Chiriac, Vâlceanu (71 Gheorghe) – Khalil. Antrenor: Marius Măldărășanu.
Stadion: “Comunal” – Aninoasa. Spectatori: 120.
Au arbitrat: Denis Crețu – Radu Crețu, Valentin Popovici (toți din Botoșani). Observatori FRF: Costel Băntescu (București) și Vasile Blagoe (Drobeta Tr. Severin).
Cartonașe galbene: Preda (21), Rusu (75), Blas (78)/ Nedelcovici (78), Pahonțu (86), Oreviceanu (90).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share