Revoluţion Festival în avangarda festivalurilor de vară de pe Bega

Luna iunie debutează în municipiul de pe Bega cu cea de-a doua ediție de Revolution Festival, manifestare organizată de creatorii celebrului festival EXIT din Novi Sad, va avea loc în perioada 3 și 4 iunie 2016 în Timișoara, la Muzeul Satului Bănăţean. Primii headlineri anunțati care vor apărea pe scena principală, Music Guru, sunt Skunk Anansie, Planet of Zeus şi John Digweed. Totodată, Muzeul Satului Bănățean va mai găzdui 4 scene întregite de o adevărată diversitate muzicală.

 

XTREME MUSIC aduce la Timișoara artiști noi, naționali și internaționali. Energia va fi transmisă prin ritmurile celor de la Haos (România), Dishumanity (Serbia), Infest (Serbia), BOMBARDER(Serbia), AVENGER (Republica Cehă), Gothic (România), MR. Heart (UK), UmbreZidite (România),GUARDIANS OF TIME (Norvegia), Negură Bunget (România), Few Reasons Why (Serbia) șiAlitor (Serbia).

Zion Love este una dintre cele mai  îndrăgite și respectate scene ale festivalului. Pornind cu ritmuri de hip hop, reggae, r’n’b, dancehall și continuând cu drum’n’bass, Zion Love este plină de energie pozitivă transmisă de DJ Shone Alcapone& Tommy T (Couple Up Movement) (Jamaica-Serbia),Exotic Times (Croația), ChayNelle (UK), Keyz (UK), Herbal Queen (Serbia), Mak Floss (UK),Gigatron Selecta (Serbia) și Wacko (MadRed) & DJ Janchezz (Serbia).

Electric Apex este scena pentru toți iubitorii de beaturi puternice. Publicul va avea parte de spectacole de neuitat, printre care și cel oferit de John Digweed.

Spiritul Cubei vine la Timișoara pe scena CUBALKAN. After party-ul este oferit de Barac b2b Gescu.

„Anul acesta vom avea o scenă electronică mai importantă, de genul Dance Arena de la EXIT şi o serie de surprize pe care le vom anunţa în viitorul apropiat“, a declarat Ivan Milivojev, unul din fondatorii festivalului EXIT.

Grăbiţi-vă să vă procuraţi bilete fiindcă doar unn număr limitat de bilete cu prețul de doar 49,99 lei, cu un discount de 35% față de următorul preț (79,99 lei).

 

Stejarel Ionescu

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share