20/04/2021

“Rezident de nota 10” la Spitalul Judeţean Timişoara

La ideea medicului rotarian Mircea Popiţiu, astăzi campania naţională „Rezident de nota 10” a ajuns şi la Clinica de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara. Cu această ocazie medicul rezident Vlad Neagoe, a fost premiat de către Mircea Popiţiu, datorită faptului că a decis să rămână în ţară pentru a trata aici pacienţii.
“Campania noastră își propune să atragă sponsori pentru a-i ajuta pe tinerii care practică medicina în țara noastră cu pasiune și devotament, dar și să facă cunoscute cazurile impresionante ale tinerilor medici. „REZIDENT DE NOTA 10” este modul nostru de a le mulțumi tinerilor care și-au sacrificat poate cei mai frumoși ani pentru a salva vieți. Pentru că în spatele zâmbetelor adolescentine, ale halatelor albe scrobite se ascund poveștile lor: chirii prea mari, gărzi prea multe, oboseală, dar și angoasa părinților. Și dacă și voi cunoașteți un medic rezident care v-a impresionat atât prin profesionalism, dar și prin atitudine vă invităm să-l promovați aici pentru a-i cunoaște povestea”, este mesajul ineditei campanii. “Felicitări, dr. Vlad Neagoe! Esti un ,,Rezident de nota 10!”.
Problema plecării medicilor noştri dar şi a restului de cadre medicale peste hotare este lipsa banilor, lipsa echipamentelor medicale, a cărţilor de specialitate, dar şi a perfecţionării şi a conferinţelor.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share