28/10/2020

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști în ultimele 24 de ore

Bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, reținut de polițiști

 

La data de 25 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din Văcărești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Acesta este bănuit că, în cursul nopții de 24 spre 25 mai a.c., ar fi sustras 54 de popi metalici dintr-o casă, de pe raza localității Văcărești, aflată în construcție. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

 

Astăzi, 26 mai, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști în ultimele 24 de ore

 

La data de 25 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 36 de evenimente, dintre care 31 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 29 de  infracțiuni și au aplicat 255 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 78.285 de lei. Din totalul infracțiunilor constatate, 12 au fost contra persoanei, 6 contra patrimoniului și 4 contra siguranței circulației pe drumurile publice. Totodată, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în continuare dispozitivele constituite vor fi în teren și vor desfășura activități pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

 

Doi bărbați, cercetați pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

 

La data de 25 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat din Odobești. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Totodată, conducătorul auto, în urma testării cu aparatul etilotest,  a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, un alt bărbat a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism, deși nu deținea permis de conducere și se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share