29/10/2020

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii din Dâmbovița în ultimele 24 de ore

La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 38 de evenimente, dintre care 24 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, aceștia au constatat 20 de infracțiuni, dintre care 12 au fost contra persoanei, 4 contra patrimoniului și una la regimul rutier.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 203 sancțiuni, în valoare de 60.600 de lei. Totodată, polițiștii au reținut 17 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

 

Exemplu:

 

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dragomirești au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Dragomirești, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 din Codul Penal.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share