19/04/2021

Romania a intrat intr-o noua era

DSCN7665Adrian Radulescu, presedintele PMP Dambovita ne-a informat  intr-o conferinta de presa ca Partidul Miscarea Populara va intra in reconstructie din 2015.

Dupa anul zbuciumat pe care l-au avut toti cei implicati in viata politica, atat pe plan local cat si pe plan national, liderul PMP sustine ca pentru Romania va incepe o noua era, mai ales datorita presedintelui ales, Klaus Iohannis.

Despre reactiile lui Victor Ponta dupa alegerile prezidentiale, Adrian Radulescu spune: “puterea ti se ridica la cap si-ti dispare mintea”.

Reconstructia PMP va fi intesificata de prezenta fostului presedinte, Traian Basescu, pentru a stabili directia pe 2015 dar si modul de organizare al PMP la nivel national si implicit local.

In martie 2015, PMP va organiza Congresul National prin care isi vor stabili reprezentantii, Congres la care atat Elena Udrea cat si alti membrii din partid nu vor mai participa dupa spusele lui Rauldescu, aceasta fiind o “perioada de tranzitie” pentru ei.

Legat de candidatura sa la Congresul din martie, liderul PMP declara:

Daca in luna marie la congresul de la Tusnad, nu vor fi alegeri fara interventii, fara a le frauda, fara a decide cine sunt reprezenantii, nu prin vot, ci prin alte scheme, eu ma voi retrage din politica. Am stat departe de manipulari, vreau sa raman un om integru si nu am acceptat sa fac jocuri de niciun fel ca sa fiu acceptat intr o functie. „

Tot el sustine ca alegatorii au dat o palma tututor partidelor, ca se poate „altfel”, adica, fara coruptie, hotie, aranjamente, promovarea tinerilor, cetateanul sa fie pe primul plan si nu politicienii si mai ales „fapte si nu vorbe”.

Desi acesta a recunoscut ca si in cadrul PMP exista oameni care „sunt stropiti” si au avut probleme cu legea, spune ca e necesar sa-si asume cu totii aceste greseli si ca de acum va fi foarte important cum vor iesi in spatiul public:

E greu sa accepti ca nu intotdeauna ai dreptate, ca si tu faci greseli, ne place sa ni se spuna: esti cel mai destept, esti cel mai frumos, fara tine nu se poate! Trebuie sa recunosti si cand adversarul tau e mai bun decat tine. Poporul s-a invatat sa fie mintit, dupa ideea minte-ma frumos!”

Concluzia liderului PMP in vizunea unei reconstructii a partidului sustine ca:

„Daca vrem sa construim, hai sa nu ne mai uitam inapoi, la ce a fost timp de 25 de ani, sa ne uitam inainte dar sa invatam din greselile de acolo. Avem o mentalitate pe care trebuie sa o schimbam.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share