Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Rotary Club Buziaş – Maratonul inimii, eveniment sportive din inimă pentru inimă

Banatul şi nu numai este invitat să participle la Maratonul Inimii în stațiunea inimii – Buziaș, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 7 mai a.c.

Competiția sportivă este organizată de către Rotary Club Buziaș, şi se află la prima ediţie,  iar organizatorii doresc ca aceasta să devină una tradițională cu scopul de a promova principiile unei vieți sănătoase, în aer liber a unui stil de viață activ, dar și pentru promovarea proiectelor asociației Rotary Club Buziaș în rândul participanților și al susținătorilor acestora.

Startul se va da  la ora 09:00, din parcarea amenajată în centrul staţiunii Buziaș, lângă fostul hotel Silagiu. Locul de sosire va fi amenajat în zona turistică denumită “La Aeroport”, situată în spatele Hotelului Silvana, la intrarea în parcul dendrologic din staţiune. Sportivii vor alerga pe trasee marcate corespunzător în interiorul orașului Buziaș, dar și pe șosea și pe drumurile neasfaltate din zona viticolă a Dealului Silagiului. La eveniment s-au înscris și participanți din Germania, Italia și Franța. Festivitatea de premiere va avea loc în aceiași zonă, “ La Aeroport” , la ora 13,00. Pe durata desfășurarii competiției, traficul public va fi în unele zone parțial restricționat.“Această competiție se adresează tuturor persoanelor dornice de mișcare sau pasionate de alergare, cu condiția de a avea o stare de sănătate și condiție fizică, corespunzătoare probelor sportive la care aceștia s-au înscris, respectiv: trail running – 23 km, alergare pe șosea – 10 km, cursa populară de alergare pe șosea- 2 km”, transmite președintele Rotary Club Buziaș, Ioan Hudrea.

De asemenea organizatorii fac apel la echipajele de Poliție să încerce să îi sprijine pentru a preveni orice posibile neplăceri cauzate de o nefluidizare corectă a traficului și pentru asigurarea participanților.

 

. “Clasamentul se va face în ordinea sosirii fiecarui participant, atât la Masculin, cât și la Feminin. La trecerea liniei de sosire se va cronometra timpul în care fiecare participant va reuși să parcurgă întregul traseu. Pentru cei înscriși la cursa de 23 km avem premii speciale: Premiul I – 2000 lei; Premiul II – 1000 lei; Premiul III – 500 lei”, completează Ioan Hudrea, președintele Rotary Club Buziaș.

Înscrierea se face online în secțiunea evenimente de pe pagina oficială a Clubului Rotary Buziaș http://www.rotarybuzias.ro/maraton, dar și la fața locului după următorul program: 05 mai, între orele 17-21; 06 mai, între orele 17-22.

 

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share