Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

S-a reluat consumul de apă in Pucioasa în anumite conditii

 

comp de apa

Am prmit pe adresa redactiei un comunicat de presă de la Compania de Apa Targoviste Dambovita S.A., prin care directorul general al companiei, Alexandru Oprea ne informeaza:

Avand in vedere masura Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita din data de 18.01.2016, ora 20:30, punerea in pericol a sanatatii populatiei prin lipsa apei necesare mentinerii unui nivel satisfacator de sanitatie a locuintelor, precum si rezultatul probelor de apa conforme, aferente rezervorului de inmagazinare de la Musa, S.C. Compania de Apa Targoviste Dambovita S.A. anunta reluarea furnizarii apei incepand cu data de 19 ianuarie 2016, ora 06:00 in orasul Pucioasa, in limita rezervei de apa din sursa susamintita, cu urmatoarele restrictii:

  • Se interzice consumul apei in scop potabil;
  • Se interzice consumul apei pentru spalarea alimentelor;
  • Se interzice utilizarea apei pentru igiena personala.

Mentionam ca apa furnizata de S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. din rezervorul de inmagazinare de la Musa se poate folosi exclusiv pentru igienizarea toaletelor.

De asemenea, va informam ca in functie de rezultatul analizelor cu privire la prezenta incarcarilor microbiologice din apa din data de 19.01.2015 si de hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita, vom relua in conditii normale furnizarea apei potabile in localitatile afectate.

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share