26/10/2020

Salonul Industriei Uşoare, tradiţii şi atracţii

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 18 – 22 noiembrie 2015, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 26-a ediţie a SALONULUI INDUSTRIEI UŞOARE.

CCIAT şi expozanţii s-au pregătit pentru publicul timişorean ş i turiştii aflaţi în oraş în această
perioadă, adaptându-şi gama de produse la sezonul toamnă–iarnă: confecţii textile, tricotaje, încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii; marochinărie, pielărie, blănărie și
articole de lenjerie, lenjerie de pat, accesorii; articole pentru petrecerea timpului liber;
produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii, gablonţuri; modă, design vestimentar

Peste 55 de expozanți din țară (Arad, Brașov, Brăila, București, Constanța, Iași, Mangalia, Oradea, Orăștie, Ploiești, Târgu Mureș, Suceava) s-au reunit pentru a prezenta o gamă largă de produse la cea de-a 26 ediție a salonului organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.
În standuri pe lângă mărfurile autohtone precum tricotaje, încălţăminte şi marochinărie, pielărie, blănărie, lenjerie de corp şi de pat, accesorii, articole sportive, produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, obiecte de décor, noutatea acestui an o reprezintă şi câteva firme care expun produse de textile din Spania, handmade din Mexic şi bijuterii din Franţa.
Potrivit organizatorului evenimentului din cadrul CCIAT, Aurora Culea, producătorii de textile se prezintă la târgurile mari, în special Mamaia, astfel că numărul lor a scăzut continuu în ultima perioadă. În plus, la târguri vin mai mult comercianţi decât producători. “Sunt din Brăila. Am îmbrăcăminte producător confecții damă. Puteți găsi paltoane, pantaloni, rochii, jachete. Prețurile sunt cuprinse între 120 lei și 250 lei”, “Avem haine pentru bărbați: cămăși, pantaloni, veste, articole de sezon”, “O pereche de adidași din piele costă 150 lei, ghete din piele 180 lei”, spun comercianții.
Salonul Industriei Ușoare are loc în perioada 18 – 22 noiembrie. Programul de vizitare miercuri-sâmbătă: 10-20, iar duminică între orele 10-18. Intrarea este liberă.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share