22/10/2020

SALVAMONT DÂMBOVIȚA: Acțiune de salvare încheiată cu succes

 salvam
COMUNICAT DE PRESA
In seara zilei de 31 Octombrie 2015, in jurul orelor 18:00 in urma unui apel telefonic primit pe numarul de serviciu al SPJSSD din partea unui turist aflat in zona Canionului Horoabelor am fost solicitati sa intervenim in zona mai sus mentionata pentru recuperarea a doi turisti de sex masculin ce erau rataciti. 

In momentele imediat urmatoare alarma a fost data si s-a constituit o echipa formata din patru salvamontisti din cadrul Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita, un asistent medical si un politist de la Postul de Politie Montana Padina, ce au plecat spre Canionul Horoabelor. 

Turistii au fost recuperati de salvatori in jurul orei 18:40, acestia neavand nevoie de asistenta medicala, fiind in afara oricarui pericol. 

Echipa de salvatori a insotit turistii pe tot parcursul traseului din momentul preluarii pana in zona Lunca Padinii unde acestia aveau autoturismul.

Actiunea de salvare a fost incheiata cu succes la ora 19:00. 

Pentru informatii despre conditiile meteorologice, starea traseelor sau in caz de urgenta va reamintim ca puteti apela cu incredere 24/24 h la numarul de telefon 0-SALVAMONT sau la numarul Bazei Salvamont Salvaspeo Dambovita 0726.686.685″


Distribuie acest articol Oficial Media
Share