SALVAȚI PATRIMONIUL SĂCĂRÂMBULUI !

Printr-un gest minim puteți contribui la efortul nostru de a salva ceea ce a mai rămas din GLORIA DE ALTĂDATĂ A SĂCĂRÂMBULUI: cultura, spiritualitatea și frumusețea acestei zone climaterice cu toate beneficiile sale pentru tot ceea ce înseamnă Ființa Vie!

Iată ce dorim să facem împreună: mai buna promovare a zonei prin editarea și tipărirea ghidului turistic; informarea oamenilor prin construirea și montarea de panouri turistice în zonele de interes; montarea de săgeți indicatoare spre diverse obiective de interes turistic și spiritual; înființarea unui muzeu al localității; amenajarea zonei de belvedere al Bisericii Trăsnite și punerea în valoare a complexului Vasile Coloși; multiplicarea cărților despre istoria, cultura și spiritualitatea Săcărâmb-ului; amenajarea izvorului Franz Josef din Pădurea de Argint; crearea și difuzarea unui film de promovare pe toate rețelele de socializare și nu în ultimul rând: curățirea și igienizarea întregii zone pentru a-i reda frumusețea de altădată.

Efortul pe care-l solicităm din partea dumneavoastră constă în: completarea Declarației informative nr.107 în cazul societăților comerciale (20% din impozitul anual datorat Statului) și a Cererii 230 pentru persoanele fizice care realizează venituri impozabile(3,5% din impozitul datorat Statului). Acestea se vor depune la ANAF în zona aferentă sediului, respectiv a domiciliului. Totul este reglementat prin Lege iar sumele calculate de ANAF pot fi folosite pentru sponsorizarea organizațiilor neguvernamentale.

– În cazul celor două documente se completează : ASOCIAȚIA UMANITARĂ NONPROFIT SETRAS, Cod de identificare fiscală 6992749; Săcărâmb 164; Cont bancar RO48 BTRL RONC RT03 4760 4501 (deschis la Banca Transilvania, Agenția Opera din Deva).

Rugămintea noastră este: să contactați rudele, prietenii, cunoștințele și colaboratorii dumneavoastră a face și ei același lucru și astfel, prin această colaborare să putem face împreună, printr-un efort minim, un lucru măreț : SALVAREA PATRIMONIULUI SĂCĂRÂMB, care este al nostru, al tuturor!

Pentru informații suplimentare putem fi contactați la: tel.0723154215; 0767818480 sau pe e-mail setrasdeva@yahoo.com.

Informații despre Săcărâmb și activitatea SETRAS se mai pot obține pe www.setras.ro și pe paginile de Facebook: setras și săcărâmb.

Vom deschide o CARTE A OMENIEI în care vom înscrie (cu acceptul d. voastră) toate numele persoanelor și/sau a firmelor care au contribuit la această lucrare măreață!

În numele OMENIEI vă mulțumim!

 

 

 

Cu deosebită stimă și speranță:

Alexandru Pavel Tokar

Președintele Asociației Umanitare Nonprofit SETRAS

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share