Scandal internațional fără precedent

Hai să-mi dau şi eu cu păraerea….şi aşa cum spune „nota” nu trag în pianist ! doar vreau să subliniez câteva discrepanţe în pseudo ananaliza făcută de nenea Calistrat.
1 – „OMS i-a propus 20 de milioane de dolari mită președintelui din Madagascar pentru a-l convinge să compromită un remediu destinat tratării COVID-19 Acesta a refuzat revoltat! ”
Pardon ! cine ţi-a şoptit la ureche măi nenea Calistrat, mama preşeditelui ? DOVADA unde e ?
2 – acest „scriitor” denunţaător de comploate are un jargon de bulevardist pe care într-un articol/carte le-aşi putea folosi eu un politehnist, nu un filolog cu pretenţii de scriitor.
3 – fraze goale sau utilizând superlative, ăsta e complexul românilor care vor să afirme că părerea lor personală este de fapt o dovadă materială. Ex : „scandal imens” ” remediu naturist deosebit de eficient în tratarea multor boli, inclusiv a Covid-19.” ” Dar Rajoelina a refuzat revoltat”  preşedintele a făcut de capul lui „…..etc. Îmi aduc aminte de poveştile pe care le ascultam când eram copii…: şi a venit un lup mare, mare, şi avea nişte dinţi uriaşi, şi a venit cel mai viteaz vânător, cu cea mai bună puşcă, şi a ucis pe răul lup…..!
Vă mai aduceţi aminte, aşa ni se spuneau poveştile….
4 – „dovezile ” date de susnumitul Calistrat sunt din wordometer ( f credibilă ) şi tv/news ( africană ), elombah, ziar în Tanzania.
Păi mai iluminatule de Calistrat când tu ai făcut 1000 de teste şi ai 15 morţi, ai mulţi nenică ( prorata ).
Aficanii nu au ce să mănânce şi mai fac ei autopsii să vadă de ce a murit unul şi altul ? În Germania şi Rusia şi probabil alte ţări dacă esti pozitiv de covid ,mai ai 1-2 boli şi mori…nu se cheamă că ai murit de virus ci că ai murit şi gata. E ca şi când eu dacă sunt cardiac şi mai am şi diabet şi ies pe strada şi mă calcă maşina, nu înseamnă că m-a călcat maşina….muream oricum. Nu se fac autopsii ( auzisem un „mare ” scandal şi în România ) pentru că abia au timp să îngoape morţii şi să-i îngrijească pe cei încă vii dar bolnavi.
5 – Dacă tot vorbim de credibilitate hai să nu credem în CNN nici în FOX nici în tv/news , măcar putem crede în BBC , sau TV5 sau Radio Canada ? Uite un exemplu…care spune ce se ştie şi ce nu se ştie, adică …că nu ştim exact mare lucru ( singurul adevăr de fapt despre acest virus ! )
https://www.bbc.com/pidgin/tori-52563426
6 – nenea Calistrat ăsta, care a descoperit şi tot descoperă comploate şi conspiraţii cu globaliştii oculţi, cu America rea, şi cu big pharma rea şi răutăcioasa ( nu o apăr dar nici nu o demonizez….) poate să ne zică de fapt în cine trage ?
Odată zice că americanii sunt globaliştii care prizează hegemonia mondială, dar ia  uite că nu au nici un vaccin ca să ne robotizeze pe toţi aşa cum crede nenea Calistrat. Păi OMS parcă zicea ca ţine cu Europa şi că şi ei complotează împotriva remediilor naturale, păi unde-i remediu găsit de OMS ? Big pharma, dupa teoria lui nenea Calistrat ar fi trebuit să fie acum stăpâna lumii cu acest vaccin, descoperit de cine, de chinezi, de americani, de europeeni ? aici nenea Calistrat nu stie exact, nu s-a decis….revin deci care companie farmaceutică a făcut curu mare cu vre-un vaccin ? Nada ! Big pharma, conspiraţia asta mitică nu există. Sunt mii de companii farmaceutice care se concurează între ele ca dulăii flămânzi şi nimeni nu a câştigat încă nimic. Sunt peste 120 de companii mari care lucrează la vaccin, 4 vaccine deja în teste avansate, dar un vaccin adevărat are nevoie de 8-10 ani ca să fie considerat „safe”.
Deci repet întrebarea pt nenea Calistrat: cine te supără măi nene mai, zâne şi nouă care sunt masonii ăia care conduc lumea, sunt americani, francezi, chinezi ? Hegemonia de care tot vorbeşti mai nene Calistrat cine vrea să o creeze Trump, Putin, Iohannis ?
Tot din teoriile conspirative aduc aminte cititorilor că în ultimele luni au apărut „articole” şi bloguri, şi postulări pe facebuci care spuneau ca Bill Gates e duşmanul, că trebuie să moară milioane de oameni pt că suntem prea mulţi pe pământ, că vom avea toţi un „puce” la ureche că să putem fi robotizaţi şi programaţi să ne ucidem soacrele….hahaha…de fapt eu am auzit măi nenea Calistrat că Elvis nu e mort şi că Iliescu ar fi găsit gralul şi asta i-a dat tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte…
Ei poftim, vreau nu vreau am scris şi eu un articol despre lumina trimisă înspre noi muritorii pământeni de nenea Calistrat M Atudorei….

ps : nu va supăraţi pe mine şi nu trageti în mesager, dar cred că iluminaţii ăştia au apărut ca ciupercile de când nu mai sunt telenovele turceşti să-i ţină departe de peniţa şi aproape de ficţiunea altora…

Păi bine inţeles.  Ca lobiştii de la big pharma ce păzesc ?

Scandal Internațional fără precedent: OMS a încercat să îl reducă la tăcere pe Andry Rajoelina cu 20 de milioane de dolari

OMS i-a propus 20 de milioane de dolari mită președintelui din Madagascar pentru a-l convinge să compromită un remediu destinat tratării COVID-19 Acesta a refuzat revoltat!

Așadar se pare că în Madagascar este de câteva zile un scandal imens legat de intervențiile abuzive ale Organizației Mondiale a Sănătății. Președintele Andry Rajoelina a pus la dispoziția populației un remediu naturist deosebit de eficient în tratarea multor boli, inclusiv a Covid-19.

Andry Rajoelina e un om inteligent și liber, nesupus agenților Noii Ordini Mondiale. El a prezentat public, inclusiv în emisiuni TV (a acordat interviuri la FRANCE 24 sau RFI) virtuțile tonicului pe bază de plante. Drept dovadă că are dreptate, în Madagascar nu a murit absolut nicio persoană de Covid-19, așa cum arată și Worldometers: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Andry Rajoelina bea demonstrativ din tonicul naturist atât de eficient împotriva virusului Covid-19.. (Foto RIJASOLO / AFP)

Cu toate acestea reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății nu vor cu niciun chip să accepte tonicul drept remediu. Evident, pentru că asta le-ar strica tot planul de a vaccina întreaga populație a lumii. Ne amintim că exact la fel au procedat și în martie față de propunerea legată de hidroxiclorochină.

Însă, președintele Madagascarului a ținut-o pe a lui, că tonicul e bun, și a reproșat celor din OMS că nu e cazul să considere că Occidentul are „monopol de inteligență”. „Nimeni nu ne va opri din a merge mai departe – nicio țară, nicio organizație.“, a afirmat Rajoelina ca răspuns la solicitările OMS de a nu mai folosi tonicul.

Ciad a trimis avionul oficial în Madagascar pentru „Covid-19 remediu pe bază de plante”

În aceste condiții, potrivit mai multor surse din Africa, după ce reprezentanții OMS au constatat că Rajoelina nu cedează, i-au propus un compromis: să adauge anumite chimicale („poison”=otravă!) în tonicul respectiv. Dar Rajoelina a refuzat revoltat și, mai mult, a declarat nu doar că își retrage țara din OMS, ci și că îndeamnă toate națiunile africane să facă la fel!

Bineînțeles, presa centrală din SUA sau din celelalte țări colonizate de globaliști nu suflă o vorbă despre acest scandal uriaș, care deja ia proporții internaționale.

 

Surse:

https://kamlinks.com/…/coronavirus-who-offered-20m-to-pois…/

https://thenigerian.news/covid-19-madagascar-quits-who-over-herbal-remedy-rejection/

http://www.tvn.news/covid-19/covid-19-madagascar-quits-who-calls-on-other-african-nations-to-do-same/

https://elombah.com/madagascar-quits-who-president-asks-african-nations-to-do-same/

http://www.celesylvupdates.com/news/the-president-of-madagascar-andry-rajoelina-has-called-on-all-african-nations-to-quit-the-world-health-organization-who/?fbclid=IwAR0PVH3tnkUr9vkrdkWVBafuN_H6owa125sLj2tnXU_oMJZESDH4idrqk2Y

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share