Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Scoala de Fotografie ”FotoArt STUDIO” face inscrieri

Fotografia, considerata cea de a saptea arta, este pe zi ce trece din ce in ce mai prezenta in viata noastra. Aparatele de fotografiat sunt prezente peste tot, aproape orice telefon mobil poate face si fotografii, dar noi suntem siguri ca stim sa facem fotografii?

Devenita o traditie a Scolii FotoArt STUDIO, si in acest an mergem la Sirnea sa capturam culorile toamnei dintr-un peisaj mirific. Aceasta excursie este destinata atat elevilor si absolventilor Scolii FotoArt STUDIO, cat si oricui este pasionat de fotografie. In afara de peisaj, vom aborda si astrofotografia (in functie si de vreme), iar anul acesta vom invata cum sa modelam lumina soarelui pentru a obtine imagini placute chiar si la amiaza. Vom pleca de vineri, avem transport cu microbuz (cursa speciala), doua nopti de cazare iar mesele vor fi pregatite impreuna din alimente cumparate inainte, cuprinse in taxa de participare.

Pentru a va initia in acest frumos domeniu, pentru a imortaliza cat mai bine momentele vietii, dar si pentru a face o cariera ca fotograf, aveti la dispozitie un modul complex de cursuri si ateliere.

Locuri disponibile: 15
Varsta minima: 14 ani
Varsta maxima: 99 de ani 🙂

Taxa de scolarizare: 550lei (pentru intreaga perioada a scolii)

Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii, prin semnarea contractului de studii si achitarea unui avans de 200lei.

Date de contact: Florian Ispas, fotoartstudiotargoviste@gmail.com, telefon, 0724 22 15 02

foto art

Distribuie acest articol Oficial Media
Share