29/11/2020

Scoala ”Matei Basarab” in programul de modernizare al Primariei Targoviste

pmt7Astazi primarul interimar al Municipiului Targoviste, Cristian Stan a facut o vizita de lucru la cateva din obiectivele aflate in modernizare, primul dintre ele fiind Scoala ”Matei Basarb” din Microraionul III urmat de Parcarea din Microraionul VI ( langa Liceul de Teologie). Alaturi de acesta a fost prezent viceprimarul Cosmin Bozieru impreuna cu directori si sefi de directii .

Terenul de sport de 1400 mp al Scolii 13 a fost supus unor lucrari de sistematizare si asflatare, primele din ultimii 20 de ani. S-a reparat aleea de acces in scoala, au fost puse banci, panouri de baschet, pubele de gunoi, toate acestea au scos din bugetul propriu al Primariei Targoviste 101.000 lei.

Tot pentru Scoala 13 vrem ca prin fondurile europene sa facem o sala de sport si speram sa se incadreze la reabilitare si extindere pe fonduri europene pentru  2014-2020. Avem in plan si constrcuctia unei crese sau gradinite in aceasta zona. In perioada imediat urmatoare vom continua sa intram in toate unitatile de invatamant pentru a ne asigura ca vor exista conditii bune pentru toti profesorii si elevii din Targoviste. (Cristian Stan)pmt6

pmt3

Lucrarile de asfaltare sunt in plina desfasurare si pe Aleea Grivitei, Parcarea din Microraionul VI de langa Liceul de Teologie, acolo unde sunt peste 150 de locuri de parcare, dar si pe strada Avram Iancu, unde s-a reamenajat  drumul de acces, si s-au creat parcari.

Edilul sustine ca in maxim o luna de zile trebuie finalizate lucrarile deja incepute datorita vremii nefavorabile ce va veni in curand.

pmt8

pmt2

pmt1

pmt

Distribuie acest articol Oficial Media
Share