Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Se alege praful? Chindia a ajuns a NIMĂNUI!

Ca în fiecare vară, situaţia de lângă Turnul Chindiei stă pe un butoi cu pulbere. Din 2010, de când echipa a fost înfiinţată, linişte nu a fost decât în primul sezon, la finele căruia Chindia a şi promovat în Liga a 2-a. Acum e mai dramatic decât oricând, atâta vreme cât echipa şi-a pierdut mare parte din jucători, rămânând cu nouă fotbalişti legitimaţi.
Antrenorii Silviu Dumitrescu şi Sică Bârdeş şi-au încheiat şi ei angajamentele, dar nu aici este marea problemă, din moment ce, cu ei pe bancă întregul sezon, s-a ratat obiectivul propus de asociaţi, revenirea în Liga a 2-a. La capitolul finanţe, clubul stă şi mai prost: încă nu au fost acoperite datoriile lăsate moştenire din mandatul lui Mihai Trifan, iar fotbaliştii au intrat în vacanţă fără a primi salariile pe luna mai.
Mult-aşteptata şedinţă a asociaţilor, convocată marţi la prânz, nu a adus nicio noutate, ba chiar a adâncit prăpastia în care s-a cufundat fotbalul târgoviştean. Din partea Primăriei Târgovişte nu a participat nimeni la discuţii, motivarea oficială fiind că lui Gabriel Boriga – desemnat reprezentant în AGA de consilierii locali – i-a încetat mandatul de primar, iar aleşii locali trebuie să se exprime din nou asupra acestui aspect. În aceste condiţii, deşi în sală s-au aflat Carmen Igescu (reprezentant CJ Dâmboviţa), Călin Oros (rector Univ. Valahia) şi Mugur Porumbacu (preşedinte executiv Chindia Târgovişte) nu s-a luat nicio hotărâre, discuţiile fiind amânate pentru lunea viitoare.
Între timp, Consilul Local Municipal ar urma să îşi desemneze “noul reprezentant”, în şedinţa de vineri; din surse credibile, se pare că alesul consilierilor va fi nimeni altul decât fostul primar Gabriel Boriga, acum consilier personal al primarului interimar Ciprian Prisăcaru!

Reunirea lotului, la jumătatea lui iulie

Cu trei săptămâni înainte de reluarea antrenamentelor, la Târgovişte nu se cunoaşte nimic despre bugetul echipei în viitorul sezon şi despre disponibilitatea asociaţilor de a sprijini o nouă încercare de promovare. După ultima etapă a campionatului, s-au purtat discuţii de principiu cu câţiva antrenori şi fotbalişti, însă în lipsa unor propuneri certe, tratativele au stagnat.
Singurul care mai aşteaptă un semnal de la Chindia este fostul stelist Rică Neaga, care a demisionat de la Bradu înaintea ultimei etape, pierdută de Atletic la Fortuna (2-7). “Cel care trebuia să convoace Adunarea Generală era preşedintele Porumbacu, imediat după finalul campionatului. A trecut aproape o lună până s-a hotărât dânsul”, vorbesc apropiaţi ai conducerii târgoviştene.

Costin Mihai se visează (iar) preşedinte

Jurnalistul desemnat în 2013, pentru o lună şi jumătate, reprezentant al CJ Dâmboviţa în Adunarea Generală ţinteşte postul lui Porumbacu, într-un ultim demers de a pătrunde în structurile clubului. Costin Mihai a încercat să participe la discuţiile de astăzi, însă a fost oprit de gardieni să ajungă în biroul administratorului judeţului, Alexandru Oprea, locaţie în care s-a ţinut şedinţa AGA.
Altfel, este ciudat cum Oprea, care nu are nicio calitate oficială la Chindia vorbeşte în numele clubului, găzduieşte şedinţe AGA sau chiar organizează conferinţe de presă pe tema fotbalului târgoviştean. Vizavi de Costin Mihai, jurnalistul a susţinut, nici mai mult, nici mai puţin, decât că a fost chemat la şedinţă de preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu!!!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin