16/06/2021

Se schimbă moda în Timişoara

De ce ? Pentru că în perioada 7-11 septembrie 2016, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează,  în cadrul Centrului Regional de Afaceri al CCIAT ,  cea de a 29-a ediție a Salonului Industriei Ușoare. Vă aştepătăm să vă îmbrăcaţi în noua colecţie a acestui an, şi a acestei toamne.

Sunt 50 de producători prezenți, în acest an la târg, din ţară, dar  și un expozant din Ungaria, cu bijuterii antialergice. Care vă aşteaptă cu noile tendinţe ale modei. La această ediție nu au putut fi prezenți expozanții fideli din Serbia, datorită suprapunerii cu un al eveniment local, din zona lor.

Vor fi oferite publicului larg, la prețuri de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie, accesorii, bijuterii, produse naturiste, cosmetice.

În spațiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, se va organiza un Târg cu produse tradiționale: dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine. De asemenea, partenerul evenimentului – SELGROS – îi va întâmpina pe cei prezenți cu diverse oferte promoționale.

”Pe parcursul expoziției, am organizat în parcare nelipsitul Târg cu produse tradiționale, unde publicul este așteptat să deguste bunătățile din dulciuri, miere de casă, dar și mezeluri tradiționale. În afară de aceste firme de produse alimentare vom avea și două firme care vor expune produse de artizanat”, a spus Aura Culea, organizator evenimente al CCIAT.

Vizitatorii sunt aşteptaţi de miercuri până duminică, după următorul program: miercuri-sâmbătă orele 10.00-20.00, duminică orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă.

 

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share