Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Semifinala Volei feminin – Targoviste de la ora 17: 00

IMG_9052

Azi (ora 17.00) și mâine (ora 16.30), CSM și Știința joacă în sala Polivalentă din Târgoviște. Dacă după aceste partide scorul va fi 2-2, meciul decisiv va avea loc la Bacău, săptămâna viitoare.

Conferinta de presa de la Sala Sporturilor – audio OFICIAL MEDIA

CSM Târgoviște, club finanțat exclusiv de autoritățile locale, se află în fața unui moment cu adevărat istoric: în două zile, sâmbătă și duminică, echipele de baschet feminin și volei feminin susțin, pe teren propriu, jocurile din semifinalele Ligii Naționale, respectiv Diviziei A1. Evenimentele au fost prefațate de reprezentanți ai Primăriei Târgoviște – primarul interimar Cristian Stan și viceprimarul Cosmin Bozieru – alături de care au venit antrenorii celor două formații, Dragan Nesic și Dan Fleșeriu, dar și căpitanii echipelor de la CSM, Diana Calotă și Anca Stoenescu. Atât reprezentanții autorităților locale, cât și oficialii clubului au făcut apel la suporteri să vină în număr mare la sală și să le susțină pe fete, sâmbătă și duminică. De reținut că la nicio conferință de presă pe teme de sport nu au fost prezenți atâția jurnaliști ca astăzi. Ca o paranteză, oarecum neinspirată alegerea micuței săli de protocol a Polivalentei pentru un asemenea eveniment.

Cristian Stan: “Țin să felicit antrenorii și jucătoarele celor două echipe pentru parcursul excelent de până acum. Am ajuns la o performanță cu care nu se pot mândri multe cluburi din România. Primăria Municipiului Târgoviște a făcut eforturi deosebite pentru a-și onora obligațiile asumate la CSM. Doar în ultimele zile, s-au făcut plăți către club de aproximativ 1.200.000 lei, iar situația s-a detensionat. Ne așteaptă un eveniment extraordinar în week-end. Invităm toți iubitorii sportului din Târgoviște la Sala Polivalentă, pentru a fi alături de fete”

Cosmin Bozieru: “Așteptăm o sală plină, și sâmbătă și duminică. La baschet ne dorim nou titlu, pentru că de-a lungul timpului ne-au obișnuit cu performanța. La volei, ce s-a realizat până acum este extraordinar, ce va fi peste, va fi ca un bonus”

Dan Fleșeriu: “Sperăm că fanii CSM-ului vor umple sala și la baschet, și la volei, și ne vor ajuta. Sunt momente în care publicul are un rol extrem de important. Vrem o atmosferă ca la finala din 2014 cu Aradul. Împreună putem realiza o dublă  calificare în finală”

Dragan Nesic: “Deja avem un succes, pentru că sunt atâția oameni lângă noi. Îmi doresc să câștigăm, să mergem în finală, pentru fanii noștri din acest oraș minunat.”

Ionut Marin- articole pe acelasi subiect doar pe dbsport.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin