Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Serbările timişoreana cu bere şi surprize

În perioada 20 – 22 mai 2016, timișorenii sunt așteptați în parcarea Iulius Mall pentru a savura gustul berii Timișoreana și al specialităților de bere nefiltrată și nepasteurizată, proaspete, aduse direct din fabrică. Concerte live, concursuri cu premii și atmosferă de sărbătoare vor oferi bănățenilor trei zile de neuitat, urmând tradițiile Timișoreana.

Alături de familie și prieteni, participanții la eveniment vor avea parte de o mulțime de activități. Maeștrii berari îi vor aștepta pe amatorii de distracție cu o bere proaspătă, cu un gust echilibrat, iar seara se vor putea bucura și de muzică folk, rock și pop, prin concerte energice. Vineri vom dansa alături de Mihai Mărgineanu (20:00) și Zdob și Zdub (21:15), sâmbătă vom cânta alături de Cover Up (20:00) și Cargo (21:15), iar duminică ne vor încânta Skizzo Skillz (20:00) și Loredana (21:15).

Pe parcursul celor trei zile, timișorenii vor avea ocazia să afle din tainele berarilor: cum sunt produse specialitățile de bere Timișoreana Nefiltrată și Timișoreana Nepasteurizată. La eveniment participanții sunt așteptați, pe timp de zi, la standul maestrului berar, care îi va iniția pe cei dornici în tainele producerii berii. Celor deja cunoscători, organizatorii le-au pregătit premii speciale care le vor răsplăti cunoștințele despre tradiția producerii berii, în cadrul jocurilor de voie bună și Testul Degustătorului.

Programul de peste zi va fi completat de jocuri menite să-i distreze pe cei aflați împreună la Serbări. Printre activități, timișorenii își vor putea arăta priceperile la lucrul în echipă în cadrul cursei cu obstacole și vor putea capta momentele de bucurie în cadrul zonei foto de la eveniment. Iar pentru cei în căutare de suveniruri, licitația de obiecte Timișoreana va fi o ocazie foarte bună de a folosi talerii pe care îi vor acumula participând la activități și, în același timp, de a-și completa setul de amintiri frumoase de la eveniment.

Despre Timişoreana
Fabricată încă de la 1718, berea Timişoreana aduce cu sine experienţa şi tradiţia maeştrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. Timişoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718. De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialişti – distincţii foarte vechi atestă acest lucru: bronz la expoziţia din Budapesta (1855), argint la expoziţia din Timişoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziţiei din 1908. În ultimii ani, Timişoreana a fost premiată cu aur şi distincţia Champion Lager Trophy în 2007 şi cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanţă din lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 şi 2008).

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România.

Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft și St. Stefanus. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente.

Mărcile Grupului includ beri premium internaționale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, dar și o gamă excepţională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) și Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share