18/01/2021

Shopping City Deva, şi-a deschis azi porţile

Shopping City Deva, cel mai modern mall din județul Hunedoara, și-a deschis astăzi porțile . Astfel momentul marchează finalizarea lucrărilor la extensia mallului Shopping City Deva , situat la intrarea în Deva, pe Calea Zarandului, nr. 87.

Şi sincer, chiar mă întrebam, un oraş ajuns la un stadiu avansat de îmbătrânire, unde nou-născuţii uită să se mai nască, cu o populaţie de 50.000 de locuitori, sau chiar sub, are nevoie de două Mall-uri în oraş?

În oraşul de la poalele cetăţii după restaurante şi benzinării cele mai multe sunt magazinele: Billa, Carefoure, Penny, Lidl, Profi, Auchan, unele dintre ele dublate sau triplate. Populaţia e săracă, iar magazinele se deschid ca apoi să se închidă, cum a fost şi cazul Artimei, Realului sau Tridentului.

Potrivit dezvoltatorului acestui proiect, Shopping City Deva devine un mall dominant regional. În urma investiției de 14 milioane de euro, suprafața existentă a centrului comercial a fost dezvoltată cu încă 11.000 de metri pătrati, întregul complex comercial ce cuprinde Metro, Praktiker și Auchan, ajungând astfel la o suprafață totală închiriabilă de 54.000 mp.

Deva Shopping City aduce, în premieră, prezența și în județul Hunedoara a unor branduri de îmbrăcăminte și încălțăminte de renume internațional, precum  C&A, Orsay, H&M, Maxwear, Effect, Alicor, Chic, Escudo, Emozioni Moda, Exit, Mathilde, New Yorker, Tbu, Pepco, Tako, Aliss Shoes, Amely, Benvenuti, CCC, Deichmann, Salamander, Top Shoes, Mondex și Gatta sau magazinele de bijuterii B&B Collection, Garibaldi, Belle Bijoux și Milano Gold. De asemenea, în cadrul complexului comercial vor funcționa magazine pentru copii (Coccodrillo, Just Kidding, Noriel, Tabu Kids), magazine cu articole sportive (Herviz, Puma), magazinele de sănătate și frumusețe DM, Cupio, Kendra, Help Net, Pro Beauty sau magazinele de tehnologie Altex și Eta2U. Nu lipsesc de asemenea, din noul complex comercial, hypermarketul Auchan și Metro Cash&Carry, magazinele destinate articolelor de decorațiuni interioare Praktiker, JYSK, Depozitul de Canapele și Porta Doors.

Stejărel Ionescu

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share