06/12/2021

Shopping City Timișoara şi-a deschis porţile

În vestul ţării s-a deschis cel mai mare centru comercial, în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, unde sunt aşteptaţi atât români, cât şi maghiari sau sârbi, Shopping City Timișoara, în urma unei investiții de 83,8 milioane de euro, realizată de compania de dezvoltare și investiții New Europe Property Investments (NEPI).

Cel mai nou și modern mall din afara Capitalei este construit pe un teren de 18 hectare, în 2 etape, și odată cu finalizarea dezvoltarii sale va ajunge la o suprafață închiriabilă de 70.000 mp, deservind întreaga regiune de vest a țării.

 

„Putem spune că, dezvoltat într-un timp scurt și beneficiind de cele mai noi materiale și tehnologii pentru construirea sa, Shopping City Timișoara este unul dintre cele mai de succes proiecte imobiliare de pe agenda NEPI anul acesta. Vizitatorii nostri vor descoperi aici un centru comercial grandios, care aduce împreună cele mai recunoscute branduri naționale și internaționale. Iar datorită multiplelor opțiuni de petrecere a timpului liber, mall-ul devine, începând de astăzi, un loc de întâlnire emblematic pentru oraș și kilometrul zero al evenimentelor sociale pentru întreaga regiune,” a spus Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.

 

Zara, unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine de îmbrăcăminte și accesorii din lume, aduce, în exclusivitate în noul centru comercial, un concept implementat pentru prima dată în Europa, chiar în aceste zile și dedică o zonă extinsă conceptului Trafaluc.

LC Waikiki deschide primul său magazin din Timișoara iar grupul LPP aduce în premieră în oraș brandurile Reserved, House, Cropp și Sinsay. La Shopping City Timișoara, timișorenii descoperă de astăzi noi concepte precum Suvari și Escudo, alături de alte branduri consacrate de fashion, sport și încălțăminte: Adidas, Benvenuti, Bershka, C&A, CCC, Colin’s, Deichmann, H&M, Gatta, Hervis, Intersport, Kenvelo, Koton, Levi’s, Motivi, New Yorker, Noriel, Office Shoes, Orsay, Penti, Pepco, Pimkie, Pull&Bear, Salamander, Sport Vision, Stradivarius, Tezyo, Tom Taylor, Triumph.

Ultimele inovații în materie de gadgeturi, telefonie și produse electronice și electrocasnice sunt disponibile în magazinele Media Galaxy, Orange, Eta-2u, Flanco, RCS&RDS, Arsis, Germanos.

Mix-ul de retail este completat armonios de conceptul cu adevarat unic de divertisment. Astfel, vedeta incontestabilă a zonei de distracție este cel mai mare și mai modern cinematograf din afara Capitalei și singurul din țară care reunește sub același acoperiș tehnologiile 4DX și IMAX,  multiplex-ul Cinema City cu 13 săli de proiecție unde pot fi vizionate cele mai noi blockbustere.

Timișorenii vor putea cumpăra bilete la filmele preferate începand cu data de 15 aprilie.

 

Pentru pasionații de fitness și un regim de viață sănătos, Shopping City Timișoara vine cu cea mai modernă sală de sport Smartfit, care oferă servicii de fitness, aerobic, indoor cycling, functional training și wellness, dar și o piscină semi-olimpică.

Pentru a completa și facilita experiența de cumpărături, Shopping City Timișoara pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 2.700 de locuri de parcare gratuite.

 

Pentru a completa și facilita experiența de cumpărături, Shopping City Timișoara pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 2.700 de locuri de parcare gratuite.

Timişorenii sunt aşteptaţi cu mare drag încă din acestă seară, până duminică, la o serie de super concerte pentru a se bucura împreună cu gazdele şi cu cei care vor evolua pe scenă de marele eveniment: Andra, Vama, Phaser, Robin and The Backstabbers, Vița de Vie, ansamblul folcloric Doina Timișului și Gașca Zurli cu spectacolul “Am o căsuță mică”.

 

Stejărel Ionescu

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share