Simona Halep Australian Open 2020 live

Simona Halep Australian Open

Un meci greu la un joc puternic practicat de Garbine Muguruza, în care Simona a răspuns fără greșeală. Ambele jucătoare au mers cap la cap și au preluat pe rând conducerea când în set când în tiebreak-ul în care în cele din urmă s-a impus Garbine cu 7-6. A stat tot timpul în teren, a mizat pe mingiile lungi și după un schimb de break-uri și mingi trimise la limită, Halep se distanțează la 4-2 în setul secund.

Deja se cunoaște prima finalistă la Australian Open 2020 și este o surpriză: tânăra americancă Sofia Kenin, de 21 de ani, nr. 15 WTA, care a învins-o în cealaltă semifinală pe nr. 1 WTA, australianca Ashleigh Barty cu 7-6, 7-5.

De la meci la meci mai sigură pe lovituri, Halep convinge că este cea mai bună din lume în ultimii 6 ani. Cu o prezență constantă în fazele superioare ale turneelor WTA dovedește o dată în plus că este o jucătoare fantastică. Cel mai bun produs al tenisului feminin din ultima vreme, 315 săptămâni consecutiv în top 10 WTA, o performanță greu de egalat.

Imagini de colecție cu Simona Halep și Darren Cahill

Australian Open 2020 – Declarația Simonei Halep:

“Perfecţiunea nu există, dar sunt foarte mulţumită de felul în care am jucat, m-am simţit foarte bine pe teren, m-am mişcat bine, am simţit foarte, foarte bine mingea, a fost un meci foarte bun. Mă simt mai energică (faţă de acum doi ani), mai încrezătoare, îmi simt jocul. Va fi un meci foarte dificil, dar sunt semifinale, trebuie să fie astfel. Sunt “all in”, sunt încrezătoare. Cred că va fi la fel cu oricare aş juca, Garbine sau Anastasia Pavliucenkova. Ambele lovesc tare, le place să servească puternic. Ar fi aproape aceeaşi tactică, dar principalul este să mă concentrez pe mine însămi. Voi fi pregătită!”

Simona Halep s-a înfruntat în semifinale cu Garbiñe Muguruza (32 WTA), fost lider mondial și deținătoare a două trofee de Grand Slam. Muguruza din nou în semifinale într-un turneu major, după o pauză de aproape doi ani. Halep a trecut ieri de Anett Kontaveit, în două seturi identice, 6-1, 6-1. Românca este de neoprit

Așteptăm live până la ridicarea trofeului

Până în prezent, Halep şi Muguruza s-au întâlnit de cinci ori, iar sportiva din Spania conduce cu 3-2, toate victoriile acesteia fiind pe hard, în timp ce succesele româncei, pe zgură.

Simona Halep s-a impus în optimi, la Stuttgart, în 2015, scor 3-6, 6-1, 6-3, şi în semifinale la Roland Garros, în 2018, scor 6-1, 6-4, aceasta fiind ultima lor întâlnire. Muguruza a câştigat meciul din finala turneului de la Cincinnati, din 2017, scor cu 6-1, 6-0, în Cupa Federaţiei, în 2015, la Galaţi, scor 6-4, 6-3 şi în 2014, la Wuhan, în turul I, scor 2-6, 6-2, 6-3.

Conchita Martínez despre Garbine Muguruza

„E foarte agresivă, așa cum era în vremurile în care arata cel mai bun tenis al său. Fizic e foarte bine, ajunge la mingi destul de devreme, stă în teren, accelerează, finalizează la fileu, lucruri care sunt plăcute și pe care mă bucur să le văd pentru că am muncit mult în presezon”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share