Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Simona Halep devine oficial numarul 2 WTA, astazi 27 aprilie

simo digi

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Cu 26 de victorii şi patru înfrângeri în 2015 şi 23 de semifinale disputate în carieră, Simona Halep va redeveni, începând de luni, numărul 2 mondial, după ce rusoiaca Maria Şarapova a fost eliminată în turul 2, la Stuttgart.

„A fost un meci cum rar vedem. Un meci cu tot felul de lovituri de excepţie.Simona nu a zis, dar la un moment dat am văzut un bandaj mare pe brâul ei, sub tricou. Sunt convins că a avut mici problemele fizice, o uşoare accidentare.Are un joc impresionant pe zgură, comparativ cu anul trecut. E o cu totul altă Simona. Sunt convins că anul acesta vor veni şi performanţele pe care şi le doreşte. La sfârşitul anului, după US Open, eu cred că Simona va fi numărul unu”, a spus preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, la Dolce sport.

Simona va participa în perioada următoare la trei turnee pe zgură, Madrid, Roma şi Roland Garros, unde va încerca să câştige primul ei Grand Slem.

Foto: digi24.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin