Simona Halep merge în semifinale la Australian Open. Românca este de neoprit

Victorie în optimi contra Anettei Kontaveit în această noapte românească. Trecut de miezul zilei la Melbourne, pe Rod Laver Arena, Simona Halep merge în semifinale la Australian Open. Românca este de neoprit!

Simona Halep merge în semifinale

De la meci la meci mai sigură pe lovituri, Halep convinge că este cea mai bună din lume în ultimii 6 ani. Cu o prezență constantă în fazele superioare ale turneelor WTA dovedește o dată în plus că este o jucătoare fantastică.

Simona Halep merge în semifinale

Simona Halep face un meci perfect. Defilează în fața unei adversare în formă, Anett cu tot efortul, nu îi poate ține piept. De parcă am asista la seriile filmelor, ”Greu de ucis”, Simo scoate din buzunar câte o soluție la fiecare problemă pusă de adversară. De fapt, parcursul româncei poate fi metaforic definit:

Nimeni nu-i poate pune atâtea probleme Simonei, câte soluții are ea la ele!

Simona Halep. Simona Halep merge în semifinale

Halep joacă pentru a patra oară în carieră în sferturile de finală de la Australian Open. A obținut o singură dată calificarea în semifinale, în 2018, când ajungea chiar până în ultimul act, unde ceda în fața Carolinei Wozniacki. De partea cealaltă, Kontaveit este pentru prima dată în sferturi la un turneu de Grand Slam.

Simona Halep a jucat de două ori până acum cu Anett Kontaveit şi de fiecare dată a obţinut victoria. Ambele meciuri au avut loc în 2017. La Miami a fost 6-3, 6-0, iar la Roma 6-2, 6-4. De astă dată jucătoarea noastră a fost pe tot terenul reușind să se impună rapid, în două seturi: 6-1, 6-1.

Simona va juca semifinalele acestui turneu împotriva câștigătoarei dintre Garbine Muguruza și Anastasia Pavlyunchekova. În clasament SimonaHalep și-a stabilizat locul 2 WTA. Vezi aici clasamentul!

Simona Halep merge în semifinale
Garbine Muguruza – Australian Open 2020

Australian Open 2020

SIMONA HALEP

Citiți articolul aici: Victorie Simooooo!

turul I: 7-6 (5), 6-1 cu Jennifer Brady;
turul II: 6-2, 6-4 cu Harriet Dart;
turul III: 6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva;
optimi: 6-4, 6-4 cu Elise Mertens.

ANETT KONTAVEIT

turul I: 6-0, 6-2 cu Astra Sharma;
turul II: 6-2, 4-6, 6-1 cu Sara Sorribes Tormo;
turul III: 6-0, 6-1 cu Belinda Bencic;
optimi: 6-7 (4), 7-5, 7-5 cu Iga Swiatek.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share