01/12/2020

Sorin Grindeanu- vizită de lucru la Primăria Târgoviște

 Astazi a avut loc o vizita de lucru a Prim-Ministrului României, Mihai Sorin Grindeanu în judeţul Dâmboviţa la mai multe obiective. Prima vizită a început la ora 9:30 în oraşul Găeşti, la 10:30  acesta a susținut o conferinţă de presă la sediul SC Arctic SA; in jurul orei 13.30 a mers la Primăria Târgoviște iar la ora 14:30 a urmat o vizită la Universitatea Valahia din Târgovişte (Campus UVT, Corp B – amfiteatru).

Primarul orașului, Daniel Cristian Stan a primit vizita prim-minitrului, Sorin Grindeanu, alături de senatorul Adrian Țuțuianu. Edilul a apreciat deschiderea pe care prim-ministrul a arătat-o față de investițiile din oraș și din județ.
”In cadrul intalnirii avute, am abordat subiecte care au tinut de problemele pe care le intampinam in vederea demararii lucrarilor la Cinematograful Independenta, la proiectul privind locuintele ANL sau la noul stadion.
Am apreciat foarte mult deschiderea aratata si am primit asigurari ca administratia publica locala din Targoviste va fi sprijinita in vederea atingerii obiectivelor propuse, in conditiile in care etapele legale ale investitiilor au fost parcurse.”

”Interesul nostru este să oferim toate condițiile astfel încât și Dâmbovița să crească economic. Una din posibilități este cea legată de drumul DN7, Bâldana- Titu, și veștile sunt ca până la sfârșitul lunii aprilie să fie lansată procedura de achiziție. Un alt drum important este Bâldana- Târgoviște- Sinaia, în acest moment este în curs de avizare proiectul de studiu al fezabilității, iar procedura de achiziție publică de proiectare și execuție va fi la începutul semestrului II.” a declarat Sorin Grindeanu în timpul conferinței de presă de la Artic Găești.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share