21/10/2020

Spații de carantinare pentru coronavirus

Primăria Municipiului Timișoara a amenajat la Pădurea Verde spațiu de carantinare pentru cei care sunt depistați pozitiv cu corona virus. Spațiul este îngrădit, format din mai multe containere, cu câte trei locuri fiecare .

Pentru început este vorba de 8 containere, documentatia de verificare si avizare va fi transmisa catre DSP, urmand ca apoi sa devina operationale. Acestea dispun, fiecare de: toaleta si dușuri proprii fiind  conectate la apa, energie electrica si parcare pentru accesul celor care intră în Timișoara cu mașină proprie.

Vor mai fi instalate și alte containere pe zona de frontieră , dar și spre Aeroportul Timișoara. Cazarea se va face individuală, familială sau în grup.

„În acest moment, dispunem de spații libere pentru carantină. Suntem în curs de identificare și perfectare a noi spații. De asemenea, menționăm faptul că am făcut apel la autoritățile locale în vederea identificării de spații noi pentru carantinare„, transmit reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș.

Astăzi se aflau în carantină în spațiile din Timiș, 80 de oameni iar 500 în autoizolare acasă.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share