31/10/2020

Stadiul lucrărilor la drumul de legătură DJ 720 E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, însoțit de  vicepreședintele Alin Manole și directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat astăzi, 29 august 2019, o vizită pe șantierele a două dintre obiectivele de investiții derulate în județ.

Prima oprire a fost la fosta unitate militară de la gară, unde a fost analizat stadiul lucrărilor la drumul de legătură DJ 720 E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște, unde au fost demarate activitățile de montaj a bordurilor marginale părții carosabile. Prin acest proiect se urmărește realizarea unui drum principal, cu 4 benzi de circulație, în lungime de 1,242 m. După realizarea conturului girațiilor din zona gării și de la ieșirea spre cartierul din Aleea Trandafirilor, urmează să fie inițiate și activitățile de așternere a straturilor de asfalt pe terasamentul existent.

Pe data de 30 august 2019, conducerea CJD a convocat o nouă întâlnire cu executantul, proiectantul și dirigintele de șantier, întrucât constructorul nu și-a îndeplinit în totalitate obligațiile asumate la ultima analiză.

Următorul punct vizitat a fost obiectivul de investiții desfășurat pe DJ 720A Bucșani – Rățoaia, unde se reabilitează partea carosabilă degradată prin covor asfaltic pe o lungime de 3,5 km. Aici, lucrările se apropie de finalizare, prin intermediul SC Lucrări Drumuri și Poduri SA, societate a Consiliului Județean Dâmbovița, recepția urmând a avea loc în cursul lunii viitoare.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

drum drum

Distribuie acest articol Oficial Media
Share