27/10/2020

Start în campania electorală ….la miezul nopţii

Imediat după ce a bătut gongul la miezul nopţii, grupuri, grupuri şi….grupuleţe, precum PSD, PNL, PRO România,  PMP, USR-PLUS, Partidul Rezist s-au aliniat frumos la start, stând cuminţi, cu masca pe faţă, să se lanseze în cursa pentru Primăria Timişoarei sau pentru Consiliul Judeţean Timiş. In Piaţa Operei, în Piaţa Libertăţii, în Iozefinii, medici, profesori, secretari de stat, deputaţi sau mai vechi primari şi-au lipit singuri afişele pe panourile electorale, unii dorind să devină, sau să redevină primari sau preşedinţi de CJ.

„Timişoara în ultimi 8 ani de zile a fost abandonată de către Bucureşti. Atât conducerea judeţului , cât şi a Timişoarei au abandonat proiectele cele mai importante: reabilitarea Gării de Nord, Centura de Vest, Centura de Sud, reabilitarea Palatului Poştei, legătura dintre Aeroport şi autostradă, legătura dintre Gara de Nord şi Aeroport, nu au fost decât nişte promisiuni deşarte în cei 8 ani de guvernare”  (Alexandru Mutruc).

Chiar şi deputatul Cornel Sămărtinean a ţinut să îşi spună „oful” : „ Vă mulţumim că a-ţi ales să fi-ţi alături de noi la acest important moment, atât pentru comunitatea din Timişoara, cât şi pentru cea din judeţ. Credem că a sosit momentul ca după 8 ani de zile de guvernare de stânga, în judeţul Timiş să apară o schimbare. Guvernarea de stânga, una ineficientă care a distrus judeţul în cei 8 ani de zile, făcându-l să râmână în urmă, faţă de alte judeţe. Trebuie să vină o guvernare în care investiţiileşi plus valoarea să primeze. Partidul Mişcarea Populară va aduce cetăţeanul în centrul Universului. Sunt hotărât să câştig această bătălie, să câştig preşidenţia CJ, în acest fel voi arăta timişorenilor şi timişenilor, că se poate face şi o altfel de politică, o politică în folosul comunităţii, care se primeze acolo unde e nevoie de multă muncă , dar şi de multă seriozitate.     Cred că după 8 ani de deputăţie a venit un moment pentru mine şi pentru echipa cu care voi fi la CJ să arătăm că se poate face şi o politică în folosul cetăţenilor”.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share