26/10/2020

Strângere de fonduri la Gala Fundaţiei “Pentru Voi” 2015

Restaurantul Royal din Moşniţa este joi gazda Fundaţiei „Pentru Voi” Timişoara cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi , ziuă ce este celebrată în întreaga lume pe 3 decembrie.

Evenimentul este dedicat strângerii de fonduri pentru susţinerea serviciilor sociale oferite beneficiarilor fundaţiei – 200 de persoane cu dizabilitãţi intelectuale.
„Decembrie este luna sărbătorilor, luna în care se adună familiile, prietenii şi în care redescoperim valorile care ne definesc şi ne ghidează viaţa. Este o mare bucurie pentru noi, cei de la Pentru Voi, să începem această lună printr-o întâlnire cu prietenii noştri, cu care împărtăşim credinţa într-o lume în care persoanele cu dizabilităţi intelectuale au şansa să ducă o viaţă decentă şi împlinită”, a declarat Laila Onu, director general al Fundaţiei „Pentru Voi”.
Cu această ocazie va fi organizată o licitaţie, putând fi achiziţionate achiziţiona obiecte de artă, vinuri de colecţie şi două costume populare cu o vechime de aproximativ 100 de ani.
De asemenea se va organiza şi o tombolă unde marele premiu va fi un laptop HP Business Notebook, urmată de multe alte surprize oferite de sponsori .
Gazda evenimentului va fi cunoscuta realizatoare TV Tania Ţunaş din cadrul TVR Timişoara, iar programul artistic va purta semnătura doi tineri talentaţi şi de asemenea cunoscuşi artişti, Soprana Bianca Mihăescu şi Baritonul Răzvan Grozăvescu din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Timişoara. Nu va lipsi nici corul „Stephanos” al Bisericii Martirilor din Timişoara va fi prezent cu colinzi de Crăciun, dirijat de Părintele Profesor Nicolae Belean. De asemenea vor fi prezenţi şi reprezentanţii grupului vocal-instrumental „Pentru Voi” Band coordonat de Rodica Atãnãsoae , iar ochiul privitorului va fi încântat de echipa de Karate îndrumată de sensei Florin Boca. La eveniment vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri local, membri ai Cluburilor Rotary şi Lions din Timişoara, reprezentanţi ai autoritãţilor publice locale, beneficiari ai Fundaţiei, părinţi şi voluntari.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share