03/04/2020

Supracontractare în cadrul Regio-POR – 90 de proiecte finanțabile din fonduri europene în Regiunea Vest

Se lărgește lista proiectelor finanțate din fonduri europene în Regiunea Vest. Astfel, regiunea noastră va beneficia de alocări suplimentare de fonduri în cadrul Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, în plus față de alocarea financiară inițială a regiunii, care a fost de aproximativ 643 de milioane de euro (fonduri nerambursabile), în urma recentelor decizii ale Guvernului României de a supracontracta proiectele în rezervă și de a acoperi anumite sume asumate de beneficiari  la contractarea proiectelor 드라마 유령.

A fost aprobată supracontractarea tuturor proiectelor aflate în rezervă în cadrul POR pe axele prioritare 3 (3.1.C) – Eficiență energetică – Iluminat public, 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile pentru municipiile reședință de județ (pentru investiții în mobilitate urbană, regenerare urbană, comunități marginalizate, regenerare urbană și educație), 10Îmbunătățirea infrastructurii educaționale (investiții privind modernizarea creșelor, a grădinițelor, școlilor, liceelor tehnologice și universităților) și 13 Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii (investiții în infrastructura socială, de petrecere a timpului liber și de reabilitare a spațiilor publice) Android v3.

 

În Regiunea Vest vor putea fi supracontractate în total 90 de proiecte care se aflau în lista de rezervă, cu o valoare a finanțării nerambursabile de 223,80 milioane euro 서풍의 광시곡 다운로드. Acestea vor continua etapele de evaluare și selecție în vederea contractării.

Totodată, vor fi acoperite sume în valoare de 42 milioane euro, asumate din contribuție proprie de către beneficiari, pentru a se încadra în alocările financiare inițiale Download Euro Truck 2 Korea Map.

Prin aplicarea acestor măsuri, valoarea proiectelor contractate în Regiunea Vest va ajunge în final la 1,13 miliarde euro – fonduri europene nerambursabile și o rată de contractare de 176% linux jdk 1.7 다운로드.

Decizia supracontractării vine ca urmare a demersurilor realizate prin Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională (ROREG) Download lenovo driver.

„Această supracontractare reprezintă un mare beneficiu pentru regiunea noastră, este o sumă importantă pentru comunitățile locale din Regiunea Vest, peste 200 de milioane de euro, bani care vor ajunge în domenii de mare interes, fie că vorbim despre educație – reabilitarea, modernizarea și dotarea unor școli, creșe și grădinițe sau universități, sunt foarte multe astfel de proiecte și e nevoie de ele, fie că vorbim despre noi amenajări urbane, transport și iluminat public sau infrastructură socială – locuințe și centre sociale 롤리팝 5.1.1 다운로드. Iată că propunerile noastre de supracontractare, pe care le-am făcut de-a lungul celor trei ani de când a început programul, s-au materializat. Bineînțeles, acești bani trebuie transformați în lucrări, va depinde foarte mult și de capacitatea beneficiarilor de a se putea mobiliza și ne responsabilizează pe toți, pentru că și pentru noi înseamnă un volum imens de documente pe care va trebui să le procesăm Download a pdf of the language textbook. Va trebui să contractăm aceste proiecte și vrem ca până în luna septembrie să finalizăm acest proces”, a declarat directorul general al ADR Vest, domnul Sorin Maxim Metal Slug 3 mobile.

 Astfel, în urma supracontractării, în Regiunea Vest ar urma să fie contractate în final proiecte în valoare nerambursabilă de 237 milioane euro pe Axa 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile (158%), 105 milioane euro pe Axa 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii (468%), 104 milioane euro pe Axa 10 – Infrastructură educațională (429%) și 26 milioane euro pe Axa 3 – Eficiență energetică – Iluminat public (278%) 카카오톡 이모티콘 pc.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments