13/06/2021

TANAR DISPARUT: orice informatie despre Alexandru, ne ajuta!

Nita Alexandru

UPDATE 25 februarie: Tanarul de 19 ani din Ocnita, plecat voluntar de la domiciliu, a fost gasit de politisti, pe raza localitatii Comisani. Nu a fost victima vreunei infractiuni. (IPJ Dambovita)

„A lasat un bilet in care scria ca pleaca pentru ca a dezamagit pe toata lumea. Si-a sters toate actiunile efectuate de pe telefonul personal….telefon pe care l-a lasat acasa. La 12 noaptea, aseara, era acasa. La ora 5 dimineata parintii au descoperit ca a disparut.”, este una din informatiile pe care le-am primit pe adresa redactiei.
Din comunicarea noastra cu membrii familiei am mai aflat ca Nita Alexandru, baiatul disparut, ratase o proba la admiterea intr-o institutie de invatamant si ca este foarte posibil acum sa incerce sa isi caute un loc de munca.

„Supararea si plecarea lui se poate datora faptului ca a picat o proba pentru admiterea la scoala de subofiteri. Eu cred ca ar vrea sa se angajeze deoarece si-a luat cu el diploma de la BAC. Am vorbit cam cu toți prietenii lui si nimeni nu știe nimic.”, ne-a marturisit o ruda apropiata careia ii vom proteja identitatea.

Daca aveti vreun indiciu despre locul in care s-ar gasi tanarul si orice informatie referitoare la Nita Alexandru, va rugam sa contactati organele de politie sau sa ne scrieti pe adresa redactiei.

Poliţiştii din Dambovita desfasoara actiuni de cautare. Pe adresa redactiei noastre a sosit si urmatorul comunicat din partea IPJ Dambovita

La data de 24 februarie 2016, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi că în noaptea de 23/24 februarie a.c., un tânăr de 19 ani, din Ocniţa, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu un hanorac bleumarin, pantaloni de trening de culoare neagră, cu dungi galbene pe lateral şi purta pantofi sport, de tip gheată.

Semnalmente: 1,78 m înălţime, 56 de kg greutate, construcţie atletică, păr scurt castaniu, ochi căprui.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânăr sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share