26/10/2020

Târg de locuri de muncă

Pentru cei interesati de oportunitatile de munca peste hotare, USTravel va organiza lunar prezentari – la nivel national – a peste 2000 de locuri de muncă in străinătate.
Evenimentele vor debuta joi, 10 Decembrie, la Casa de Cultura din orasul Buzias , cu incepere de la ora 10 si in orasul Faget, la Casa de Cultura, cu incepere de la orele 14. Pentru prima data, noi aducem cele mai diverse locuri de munca in orasul tau.
Prezentarea se adreseaza tuturor romanilor aflati in cautarea unui loc de munca in afara granitelor tarii. Pozitiile pentru care se recruteaza sunt operatori depozite, sales assistant, customer service assistant, ospatar/ospatarita, personal curatenie, personal ingriire persoane varstnice, bucatari, ajutor bucatar, electricieni, instalatori, ingineri instalatii, sudori, mecanici auto, etc.
Cei care aleg joburile oferite de USTravel pleaca in strainatate pe un salariu motivant, indiferent de tara de destinatie – asta pe langa alte beneficii incluse in program, dintre care mentionam contracte ferme cu angajatorul din tara de destinatie, consultanta, implicare si asistenta permanenta.

Criteriile de selectie sunt cat se poate de simple:
– Candidatul trebuie sa aiba cel putin 18 ani;
– Sa prezinte un CV redactat in romana sau engleza;
– Sa detina cunostinte de limba engleza sau de limba germana;
– Sa aiba dorinta de relocare in strainatate pentru minim 1 an;

Noi vom consilia si indruma fiecare candidat in parte pentru a gasi cel mai potrivit loc de munca, care sa coincida cu aspiratiile si aptitudinile sale. Suntem o echipa de profesionisti formata in plasarea fortei de munca in Europa, S. U. A. , Asia, Canada si Noua Zeelanda inca din 2005 si toata experienta noastra este pusa in slujba clientilor nostri.

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share