18/09/2021

Târgoviște: Cinci investiții în derulare. Cartierul Matei Voievod, infrastructură modernă dupa 30 de ani

mihai2

Astazi, Primaria Targoviste, prin reprezentanții săi, primarul interimar Daniel Cristian Stan, administrator public Liviu Stoica, precum și sefi de servicii si directii, au făcut o vizită pe teren, în cartierul Mihai Voievod, acolo unde după 30 de ani au început lucrări de reabilitare la infrastructură.

” Cartierul Matei Voievod din municipiul Târgoviște se află în plin proces de reabilitare și modernizare, urmand ca în cadrul acestui proiect să se refacă de la nivel de terasament trei km de străzi, să se amenajeze trotuare, să se realizeze lucrări de preluare a apelor și lucrări de canalizare. Iată că după 30 de ani și acest cartier va beneficia de o infrastructură modernă, europeană.” (Cristian Stan)

Tot acesta ne-a informat cu privire la faptul că în perioada urmatoare vor fi derulate lucrari similare și în cartierul Priseaca, o altă zonă în care ”nu s-a investit aproape nimic în infrastructura de 20 de ani”.

”Sper să începem asfaltarea și în Priseaca în maxim două luni. În această perioadă se fac lucrările de pregătire a terenului, pentru că vrem sa avem și acolo lucrări de calitate. Am convingerea că vom termina cei trei kilometri de drum pe care îi vom face în asociere cu Consiliul Județean, urmând ca pe investiții de la Guvernul Romaniei, să finalizam toată Priseaca pe programul de 10 milioane de lei pe care îl avem în derulare.”

mihai voievod

Primaria Târgoviște are în prezent cinci investiții care se derulează în municipiu și care se vor mări în momentul în care se vor accesa și mai multe fonduri europene:

”Continuă lucrările la Gradinița 9, terminarea corpului de construcție care este lăsat într-o fază incipientă de aproximativ 7-8 ani de zile. Tot în această perioadă sper să finalizam și licitația de execuție pentru Piața Mihai Viteazul; lucrăm și la After School în Microraion 4, pe strada Dinu Lipatti.

În momentul de față sunt cinci investiții care se derulează în Târgoviște, probabil vom vorbi de dublul lor în momentul în care vom putea să accesam și fonduri europene. Suntem pe finalizarea Programului de reabilitare termică, Axa 3, urmeaza să derulam și Proiectul de la Curtea Domnească pe axa Patrimoniului cultural. În perioada urmatoare daca lucrurile se deruleaza asa cum ne asteptam noi, vom avea in 3-4 ani investitii foarte multe, 20 de unitati de invatamant, 13 locuri de joaca, Cinematograful Independenta, Parcul Mitropoliei.” (Cristian Stan)

mihai1

 

Pentru mai multe informații referitoare la proiectele de viitor ale primarului interimar, Cristian Stan si ale Primariei Tărgoviște, vă invităm să citiți un interviu acordat în exclusivitate pentru Oficial Media.

INTERVIU-CRISTIAN-STAN-OFICIAL-MEDIA-1024x684CRISTIAN STAN: ”Să uiți de nevoile tale, să te dedici total activității pentru care ai fost desemnat” – Un amplu interviu cu actualul primar interimar al municipiului Targoviste

Distribuie acest articol Oficial Media
Share