21/09/2021

TARGOVIȘTE: Reabilitarea și modernizarea vechii Cetăți de Scaun se desfașoară în ritm alert

10

O față modernă a orașului, demnă de anul 2016, un ritm alert în care se lucrează la Târgoviște, este ceea ce ne dovedeste un spirit activ și pro-comunitate al primarului Cristi Stan și deopotrivă, o implicare determinantă a echipei pe care acesta o conduce.

A fost finalizată o nouă investiție din Municipiul Târgoviște din bugetul propriu al Primăriei. Astăzi a avut loc o conferință de presă în care au fost prezenți primarul orașului, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Carmen Holban, Cosmin Bozieru, administrator public Liviu Stoica și șefi de servicii și direcții din subordinea Primăriei Târgoviște.

Deși situată în zona centrală, parcarea din spatele bancii BancPost nu făcea parte dintr-o infrastructură urbană decentă, normală, pe care fiecare oraș ar trebui să o aibă. În prezent zona parcarii a fost reabilitată, se lucrează și în fața bancii, astfel încât cetățenii să poată beneficia atât de locurile de parcare nou create cât și de curațenia care s-a instaurat odată cu modernizarea.

”Această parcare era în programul de reabilitare al fiecărei administrații publice de până acum. Iată că am reușit în momentul acesta să o finalizăm. Condițiile de aici erau degradante pentru un oraș dintr-o țară membră a Uniunii Europene. Lucrarea a costat în jur de 100.000 de lei (plus lucrarea din fața băncii) și am terminat-o relativ repede pentru că nu au fost probleme cu terasamentul. Pe bugetul propriu al primăriei se mai lucrează la Parcul de la sensul Giratoriu de la Sala Polivalentă, la rigolele de pe Bulevardul Independenței din zona Munteniei și la Clubul Pensionarilor pe care sperăm de Sfântul Nicolae  să-l deschidem.”

16 15

8 14 13 12 11 9

Distribuie acest articol Oficial Media
Share