24/10/2021

TARGOVISTE: S-au încheiat lucrările de reabilitare din cartierul Aleea Griviţei

grivitei

Astăzi în cadrul unei conferinţe de presă, primarul oraşului, Daniel Cristian Stan, alături de aparatul executiv al Primăriei Târgovişte ne-au informat în legătură cu stadiul lucrărilor de sistematizare de pe strada Aleea Griviţei din Microraion 9, care s-au încheiat cu rezultate favorabile pentru locuitorii acestui cartier.

Zona, una mai puţin curată în trecut şi cu numeroase probleme de infrastructură, arată în acest moment decent, aşa cum este normal şi civilizat să existe în fiecare colţ al oraşului. Cristian Stan ne-a comunicat faptul că acesta este numai inceputul unui program foarte amplu de modernizare a infrastructurii, canalizat pe zonele in care interventia autoritatii locale este necesară.

„Vorbim de o zonă a oraşului care avea o faimă negativă, în sensul că era zonă ocolită până în acest moment la lucrările de refacere a infrastructurii. Începând de anul trecut de când s-a lucrat la sistematizarea trotuarelor, la lucrările de preluare a apelor şi aşa mai departe. Sunt 3000 mp de stradă, asfalt, parcare, o zonă pentru care am făcut eforturi deosebite pentru a putea să arate decent, fiind incomparabil cu ceea ce exista înainte. Acţiuni de acest tip vor continua pe strada Luceafărului, în zona în care nu a intrat PIDU şi acolo suntem foarte aproape de finalizare. Urmează să intre în acest program de reabilitare şi strada 8 martie.” (Daniel Cristian Stan)

Despre stadiul lucrărilor care se desfăsoară în prezent în Muncipiul Târgovişte puteţi afla mai multe detalii AICI.

 

grivitei4 grivitei2 grivitei5 grivitei3 grivitei1

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share