13/06/2021

In Targoviste se va relua constructia de locuinte ANL

Dupa mai bine de 8 ani se va relua constructia de locuinte prin ANL la Targoviste, atat in cartierul Sagricom cat si in zona fostei unitati militare de la gara. Astăzi la Primăria Târgoviște, primarul orașului, Daniel Cristian Stan a avut o întâlnire cu Stan George Ciprian, directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte pentru a stabili demersurile necesare pentru dezvoltarea zonei Sagricom.

 In Sagricom vor fi finalizate cele 146 de unitati locative care acum se gasesc in diferite stadii de constructie si vor fi construite inca 4 blocuri, iar in zona fostei unitati militare de la gara vor fi construite 180 de unitati locative, din care 48 vor fi destinate tinerilor specialisti din sanatate si invatamant.
S-a luat totodata in discutie si necesitatea urgenta a unui demers legislativ prin care sa se diminueze chiria pentru locuintele ANL, chirie majorata prin HG in primavara anului trecut.” ( Daniel Cristian Stan)

La intalnire au participat si senatorul Adrian Tutuianu si deputat Oana Vladuca, carora edilul a tinut să le mulțumească pentru sprijinul acordat.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share