19/05/2021

Târgoviște: Vernisaj pictură copii – Eternul feminin

Copiii între 4 si 12 ani au expus in holurile Primariei Targoviste, lucrari dedicate femeii. Evenimentul ARTelier, Eternul Feminin, coordonat de Roxana Cernea a cuprins diverse tehnici de pictura pe lemn, sticla, panza si hartie.

Vernisaj pictură copii

Vernisaj pictură copii

”Lucrările reprezinta munca lor din luna februarie. Am dedicat acest vernisaj Eternului Feminin pentru ca toți am fost atinși cu iubire și blândețe de prezenta feminina fie in rol de mama, de bunica, bona, prietena, dascăl; astfel, i-am lasat pe ei sa dea forma și culoare celei mai pure dovezi de iubire.
Lucrările sunt diverse și prezintă mai multe tehnici de pictura, acril pe panza, acuarela pe hârtia umeda, pictura pe lemn și pictura pe sticla”, ne marturiseste initoatoarea, Roxana Cernea.

Aici gasiti pagina ARTelier!

Ziua Internațională a Fericirii

Am marcat acest vernisaj în luna feminității, în Ziua Internațională a Fericirii pentru a ii asigura ca vocea lor e auzita, procesul lor Creativ este susținut și sprijinit, apreciat și onorat. M-am bucurat de gazduirea Primăriei Târgoviște, pentru ca a răspuns afirmativ propunerii noastre.
Au expus 44 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.
La centru se realizează și alte cursuri pentru copii cum ar fi: Modelaj în lut, ateliere creative, teatru pentru păpuși, croitorie și cursuri pentru adulți de relaxare și terapie, coaching, Pictura mandale, Pictura în ulei și Desen etc.
Coordonator al vernisajului am fost eu, îndrumătorul lor de la cursurile de pictura Roxana Cernea și Costin Cernea îndrumător și Trainer al cursurilor de Modelaj în lut, noi suntem și fondatorii centrului, care a pornit ca un vis în 2016 si a crescut ca un soare, 🙂 având ca scop educarea și ghidarea dambovitenilor de toate vârstele în lumea artei, a formei și a culorii. Nu suntem la primul vernisaj, însă, este singurul care a avut loc în Primăria Târgoviște.

Roxana Cernea

Albumul foto aici!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share