30/10/2020

TARGOVISTE: Viceprimari Tudorica Raducanu si Andrei Albu

12650529_757783297690056_1804444599_nPolitica se face cu schepsis. John care cultiva flori spunea sa nu cred in aparente. Si nu cred. Prietenul prietenului meu, nascut pe plaiuri stancoase cu urme de sioux, ma antrena si ma invata sa-mi distribui atentia, sa vad tot, fara sa fiu vazut.

Am crezut in Andrei Albu cu ani in urma, cand putini credeau. Acum prin votul celor 11 consilieri prezenti s-a dovedit ca partidul din care fusese propus pentru excludere cu doua luni in urma, s-a putut baza pe el. Sa ai un om cu viziuni largi si deschidere la nou, presupune un avantaj in aparatul executiv al primariei si un pas in fata pentru un partid care risca sa ramana blocat in idei invechite.

Tudorica Raducanu preia functia de viceprimar cu unanimitate de voturi (11) chiar daca mediul ostil din ultima vreme l-ar fi putut determina sa renunte.

Atacat destul de dur, desi politica pe care aplicat-o este una neaos romaneasca (nu a inventat el roata!), a reusit sa treaca peste si speram sa confirme in functia de viceprimar. Daca cineva se va simti indignat de rezultatul voturilor de azi, nu este nimeni de vina, caci acestia sunt consilierii de pe listele din 2012 si fiecare individ si partid, au gestionat cum au crezut de cuviinta increderea preluata de la electoratul targovistean. Cine a facut-o mai bine… s-a vazut astazi!

“Am avut o pozitie contrara partidului dar intotdeauna in interesul cetateanului. Decizia am luat-o in dimineata asta si nu am fost supus niciunei presiuni”, declara Claudiu Dumitrescu, consilier din partea PDL, cel care a schimbat cu 180 de grade soarta acestei sedinte care se indrepta spre suspendare, dupa ce toti consilierii PNL au parasit sala.

Ce ma intereseaza pe mine, pe noi ca grup masmedia si de opinie, este faptul ca oricine s-ar afla in fruntea municipiului Targoviste sa fie foarte atent la nevoile comunitatii!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share