04/12/2021

Târgul de cadouri la Centrul de Afaceri Timişoara

Pentru toţi timişorenii ar fi o idee super ca începând cu prima zi a lui Decembrie să se gândească, cui ar trebui să facă un cadou, o atenţie cât de mică. Aşa că “Serbarea Crăciunului” vine cu târgul de cadouri şi invită toţi  timișorenii la un târg cu specific sărbătorilor de iarnă, de unde pot achizitționa o mulțime de lucruri atât de Moș Nicolae cât și Moș Crăciun.

Târgul de cadouri pentru sărbătorile de iarnă, ce revine pe frontispiciul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, după o absenţă de 4 ani, are loc în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, fiind şi ultimul eveniment pe acest an.

Timp de cinci zile, în cadrul Centrului de Afaceri al CCIAT, peste 50 de firme din România vor expune o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, produse alimentare, dulciuri, produse de igienă și sănătate, aranjamente  – cadouri tradiționale pentru  Moș Nicolae și Moș Crăciun!

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10–20, iar duminică între orele 10 – 18.  Intrarea este liberă.

 

Stejarel ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share