29/10/2020

TÂRGURILE ANUALE, OCAZIONATE DE SĂRBĂTOAREA „SFÂNTULUI CUVIOS DIMITRIE CEL NOU”, ÎN SIGURANŢĂ

campanie-politistiAvând în vedere manifestările publice circumscrise activităţilor prilejuite de Sărbătoarea „ Sfântului Cuvios Dimitrie Cel Nou”, poliţiştii  din Dâmbovița vor fi  prezenţi la datorie, acţionând pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică 

În perioada 25-26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean vor avea o prezenţă activă, desfăşurând activităţi specifice, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pentru ca manifestările publice și târgurile anuale ocazionate de această sărbătoare să se desfăşoare în linişte şi fără evenimente deosebite.

Polițiștii, sprijiniți de efective de jandarmi, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii publice, a faptelor de cerşetorie sau vagabondaj și a furturilor din buzunare și poșete.

Polițiștii de la rutieră  vor lua măsuri atât pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi evitarea unor blocaje cât şi pentru depistarea tuturor participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.

Le recomandăm cetățenilor să adopte un comportament civilizat și să evite consumul excesiv de băuturi alcoolice și discuțiile în contradictoriu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share