Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Techstars Startup Weekend revine la Timișoara

În perioada 15 – 17 Noiembrie 2019, Techstars Startup Weekend revine la Timișoara .

Scopul evenimentului este unul de networking și învățare în cadrul căruia participanți din domenii diverse se reunesc pentru a prezenta idei de startup și a le valida (sau invalida) pe parcursul weekendului. Evenimentul face parte din seria de evenimente pentru incurajarea dezvoltării personale, a gandirii antreprenoriale a brandului Techstars, cel mai mare lant de programe de accelerate pentru startup-uri la nivel global.

La eveniment pot participa atât persoane cu idei de startup cât și persoane fără idei, dată fiind nevoia de a forma echipe și de a lucra împreună pe parcursul weekendului. Astfel, cei care nu au încă o idee pe care doresc să o prezinte, pot adera la una dintre ideile prezentate de ceilalți participanți . Putem spune că Startup Weekend este un hackathon pentru idei de startup deoarece înglobează atât partea de construire a unui prototip de business cât și partea identificare a potențialilor clienți și componenta de business a unui startup.

Experiența Startup Weekend pune participanții în contact direct cu mentori internaționali, antreprenori din din diferite domenii cu ar fi Tech, Comunicare și PR, Telecom, Design, etc. O parte din mentorii confirmați ai editiei sunt: Anna Maria Radu, Edin Serhatlik, Bogdan Papara-Popescu, Moe Zidan și Dalibor Vasijlevic.

Mai multe informații legate de program puteți afla pe pagina de facebook Startup Weekend Timisoara – https://www.facebook.com/StartupWeekendTimisoara/, unde periodic vor fi publicate informații legate de ediția curentă sau pe website-ul ediției http://bit.ly/SWTimisoara7.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share