21/06/2021

Tennis Europe Nations Challenge by Head- Targoviste, ziua I

Targoviste gazduieste primul si cel mai important campionat de tenis din ultimii 12 ani in Romania. O performanta care merita aplaudata si sustinuta. Pe terenurile de tenis din Parcul Chindia (23-26 iulie) vor fi prezente opt tari pentru a se duela in meciurile de calificare ale grupei C, din cadrul preliminarilor turneului continental  Tennis Europe Nations Challenge by Head. Lotul este antrenat de Stefan Nita.

Update 11.30– Slovenia invinge greu, in doua ore si jumatate echipa Germaniei in trei seturi, 2-1

Astazi au avut loc primele meciuri. La ora 9 s-a jucat Romania-Ungaria, primul meci, 2-0 la seturi (6-1; 6-1)

„Mihnea Zaharia a comunicat foarte bine cu mine in timpul meciului cu Peter Dragar ( Ungaria), a riscat putin cand  a trebuit, a avut rabdare, stim foarte bine jocul adversarului, am stiut exact cum sa jucam. Am reusit meciul acesta si ne mai trebuie inca o victorie sa castigam meciul total contra Ungariei. (Stefan Nita, antrenorul lotului national)

  Tennis Europe Nations Challenge by Head- DECLARATII CONFERINTA DE PRESA

rom-ungaria
Mihnea Zaharia, Romania- Ungaria

In acest moment (11:00) joaca Vlad Breazu, nr.1 al echipei nationale cu Peter Kalocsai din Ungaria.

 

rom-ung 2
Vlad Breazu, Romania-Ungaria

 

Tot astazi s-a jucat Franta -Moldova 2-0 la seturi (6-1; 6-2).

„Primul meci l-am pierdut in fata Frantei cu scorul de 2-0 (6-1; 6-2). Urmatorul meci cred ca va fi foarte tare, joaca Bogdan BOCLINCA cu Leo RAQUIN nr.1 din Franta, trebui sa castigam acest meci ca sa fie egalitate si sa vedem cum facem echilibrarile, desi Franta e favorita in Grupa A sau 1″, a declarat Semichin Egor pentru Oficial Media.

Acesta ne-a spus ca aseara a avut loc o ceremonie de deschidere perfecta si ca au fost primiti cu ospitalitate  deosebita de catre organizatorii din Targoviste.

 

  Tennis Europe Nations Challenge by Head- DECLARATII CONFERINTA DE PRESA

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share